Ik verlang naar de zomer omdat ...

De pretparken dan opnieuw open zijn! 

Wat is er leuker dan tijdens een warme zomerdag in juli of augustus een bezoek brengen aan één van de verschillende pretparken in ons land of daarbuiten? Niks toch? In de verschillende parken van Plopsa, Disneyland, Bellewaerde, Aqualibi en Walibi kun je gedurende een dag of zelfs meerdere dagen zoals bijvoorbeeld in Disneyland Parijs rondlopen en je amuseren op de vele attracties. De gekende attracties zoals De Weerwolf (Walibi), Anus The Ride (Plopsaland De Panne), Space Mountain (Disneyland Parijs) en de Screaming Eagle (Bellewaerde) zijn zeker enkele must do's wanneer je in één van deze pretparken bent!

We dan op reis gaan!

Aah zomervakantie betekent gelijk ook op reis gaan. Doordat het weer in België tijdens de zomermaanden niet altijd even mooi is, zijn de zomermaanden voor veel mensen het ideale moment om op reis te gaan en om zo warmere oorden op te zoeken. Veel mensen kiezen vaak een warme, zuiderse bestemming uit zoals Spanje, Portugal, Italië, Turkije, Egypte, ... Anderen kiezen dan voor een avontuurlijke reis en gaan op reis naar landen zoals Ijsland, Zweden, Amerika, ... Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg websites waar je vliegtickets, een reis of een hotel kunt boeken:

  • Ebookers
  • Booking.com
  • CheapTickets
  • Expedia
  • Neckermann
  • Hotels.com

De zomerkleding opnieuw mag bovengehaald worden!

Yes, de winter is voorbij en de zomer is in aantocht! Verlang je ook zo om die dikke wollen truien, de dikke kousen en de warme jassen op te bergen en de zomerkleding boven te halen? Voor mij is de aantocht van de zomer ook het signaal om eens een kijkje te nemen in mijn kleerkast en om eventueel enkele nieuwe kledingstukken te kopen. Op Zalando of Spartoo bijvoorbeeld vind ik altijd wel iets wat ik mooi vind voor de zomermaanden. Ook ZEB en Bijenkorf vind ik interessante winkels!