In Disneyland wordt magie werkelijkheid

Het is de droom van elk kind om ooit eens naar Disneyland te gaan. Maar niet enkel kinderen kijken steevast uit naar een tripje naar Disneyland.

  • Ook voor veel volwassenen is een bezoek aan Disneyland een terugkeer in de tijd waarbij ze moeten terugdenken aan de nostalgie van hun kindertijd. En terecht.
  • n Disneyland beleef je alles op een andere manier, een magische manier. Je ontmoet er de bekende Disneyfiguren, je bezoekt er de vele winkeltjes waar je de typische souvenirs van Disney kan kopen en uiteraard zijn er ook nog de attracties.

Disneyland is onderverdeeld in twee verschillende parken.

Enerzijds heb je het Disneyland Park en daarnaast heb je ook nog het Walt Disney Studios Park. Maar welke attracties in welk park moet je nu zeker bezoeken?

Het Disneyland Park is het eerste park en dus ook het meest gekende park. Hier vind je vijf verschillende landen die elk gevuld zijn met prachtige attracties, ongelofelijke shows en mooie parades. In het Disneyland Park zijn er maar liefst 41 verschillende attracties die je als bezoeker kunt bezoeken. Zo heb je er verschillende attracties die voornamelijk bestemd zijn voor de kleintjes zoals Alice's Curious Labyrinth, Autopia, Dumbo The Flying Elephant, Horse-Drawn Streetcars, Le Passage Enchanté d'Aladdin en uiteraard de ontmoeting met Mickey Mouse. Maar daarnaast heb je natuurlijk ook nog het echte werk, de attracties voor de durvers onder ons!

Zo is er de wereldberoemde attractie Space Mountain, waarbij je als het ware door de ruimte geschoten wordt en een hele reis aflegt tussen de planeten en de sterren tegen een ongelofelijke snelheid. Naast de Space Mountain heb je ook nog de wereld van Indiana Jones and the Temple of Peril. Een attractie bedoeld voor de echte waaghalzen onder ons! Net als de Big Thunder Mountain, een treintje dat z'n weg rond de berg aflegt tegen een rotvaart!

Walt Disney Studios Park

In het tweede park, het Walt Disney Studios Park, wordt de nadruk meer gelegd op films en series van Disney. Zo vind je er bijvoorbeeld de attractie Toy Story Playland, waarbij je als kind in de wereld van Toy Story waant. Ook de attracties Toy Soldiers Parachute Drop en de Flying Carpets over Agrabah doen je meteen terugdenken aan Toy Story en Aladdin.

Verder heb je ook nog de attracties Crush's Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror, waarbij je ongekende sensaties meemaakt.

Interesse in een bezoekje aan Disneyland? Bekijk dan via deze link alle huidige promoties en boek snel je verblijf tegen de beste prijs!