Ken jij de duurzame labels van My Nametags al?

Iedere moeder heeft het ooit wel al eens meegemaakt. Tijdens een schoolreis, op de speelplaats, tijdens een gewone schooldag of gewoon op een andere plek… Hoeveel kledingstukken zou je dochter of zoon al zijn kwijtgespeeld? Toch weet er nooit iemand van iets, want de jas was dan ook plots zomaar verdwenen…

Verlies nooit nog een kledingstuk

Met de leuke naamlabels van My Nametags is het verliezen van een kledingstuk helemaal verleden tijd. De super originele labels zijn erg makkelijk te bevestigen doordat het stickers zijn. Bovendien is de kwaliteit van de labels die je in een kledingstuk kunt plakken erg goed.

Maar My Nametags gaat nog verder. De stickers die terug te vinden zijn op de website van My Nametags zijn niet alleen beschikbaar voor kledingstukken, maar ook voor andere zaken die je makkelijk kunt verliezen zoals lunchboxen, drinkflessen, schrijfgerief, fietshelmen, schoenen, … Alle labels zijn bovendien bestendig voor wasmachines, vaatwassers, magnetrons en sterilisators.

Ontwerp je eigen label

Een naamlabel in een kledingstuk bevestigen doe je in de eerste plaats natuurlijk zodat het kledingstuk herkenbaar blijft en dat je het op die manier niet meer kan verliezen of dat iemand meteen ziet van wie het kledingstuk is als het teruggevonden is. Maar de naamlabels van My Nametags zijn niet alleen erg praktisch, ze zien er ook nog eens erg leuk uit.

Het leuke is dat je via de website van My Nametags je eigen naamlabel kunt ontwerpen op een vrij eenvoudige manier. Eerst en vooral moet je het type label kiezen dat je wil personaliseren. Zo kun je een label kiezen voor multi gebruik, voor kleding, voor lunch trommels, voor instrijk, …

Eens je besloten hebt welk label je wil, dan kan het personaliseren echt beginnen. Op het label kun je zelf dingen toevoegen zoals tekst of een leuke achtergrond. Alles is vrij eenvoudig aan te passen en je kan het ontwerp van het label eigenlijk volledig zelf bepalen. Erg handig zijn de aanbevolen labels die je kunt bekijken, om zo een gedacht te hebben van hoe je het best aanpakt.

Eens je label helemaal klaar is, dan voeg je het toe aan je winkelmandje en rond je je bestelling af door ze te betalen. Klaar is Kees!

10 jaar garantie + snelle levering

Moest je nog niet overtuigd zijn van de leuke labels van My Nametags, dan zal je dat wel zijn na het zien van de voordelen die My Nametags te bieden heeft. De labels zijn de meest duurzame labels die op de markt te vinden zijn en daarom biedt My Nametags maar liefst 10 jaar garantie aan. Daarnaast word je bestelling super snel verzonden: binnen 10 dagen na plaatsing zou je je labels moeten ontvangen.