Kies uit meer dan 350 opleidingen en cursussen bij NHA

Heel veel mensen beseffen pas later, vaak na het voltooien van hun studies en wanneer ze al aan het werk zijn, dat ze eigenlijk nog enorm veel kunnen bijleren. Daarom beslissen veel mensen pas om op latere leeftijd nog bij te leren. En gelijk hebben ze, want ten slotte kan iedereen blijven bijleren als je dat wil. Via NHA bijvoorbeeld, waar je kunt kiezen uit meer dan 350 verschillende opleidingen en cursussen.

Meer dan 350 opleidingen en cursussen

Bij NHA kom je terecht bij één van de grootste scholen voor het aanbieden van thuiscursussen en -opleidingen van ons land. De cijfers spreken voor zich: de laatste 80 jaar volgende er ongeveer meer dan 2.000.000 mensen een cursus of een opleiding van NHA. Zo kun je bij NHA kiezen uit een aanbod van meer dan 350 verschillende opleidingen en cursussen zoals bijvoorbeeld beroepsopleidingen, hobbycursussen, taalcursussen of zelfs cursussen om een eigen zaak te starten.

Kortom, het aanbod van NHA is zo groot, dat je er ongetwijfeld wel een cursus vindt die jou zal interesseren. Door een cursus te volgen bij NHA kun je zelfstandig thuis, op jouw eigen tempo en via de digitale leeromgeving alle huistaken snel en eenvoudig doorsturen naar de docent van jouw cursus. Op die manier word je gedurende jouw studieperiode uitstekend begeleid bij het volgen van een cursus als hobby, om jouw algemene kennis te vergroten of om ene bepaald beroep uit te oefenen.

Behaal een erkend diploma

Wanneer je beslist om een cursus bij NHA te volgen, dan volg je die cursus op je eigen tempo, bij jou thuis. Op het einde van jouw cursus, wanneer je er volledig klaar voor bent en alle leerstof opgepikt en verwerkt hebt, kun je ervoor kiezen om examens af te leggen en zo jouw diploma te behalen. Dat diploma is overigens officieel erkend door de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap. Als je liever geen examens aflegt, dan kun je ervoor kiezen om een NHA getuigschrift te behalen.

Tegenwoordig heb je een getuigschrift bedrijfsbeheer nodig om bijvoorbeeld een eigen zaak op te starten. Deze cursus kun je volgen bij NHA en is op dit moment ook één van de meest populaire cursussen op NHA. Nadat je succesvol jouw examens afgerond hebt, ontvang je een officieel erkend getuigschrift Bedrijfsbeheer van de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Dit is dus het document dat je nodig hebt vooraleer je een eigen zaak kunt opstarten.

Geniet van leuke voordelen (gratis geschenk!)

Het groot aanbod van cursussen en opleidingen is niet het enige voordeel van NHA. Een ander groot voordeel is dat je alle cursussen op je eigen tempo kunt volgen om zo vervolgens een erkend en dus waardevol diploma te behalen. Ook is NHA geregistreerd als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid waardoor je dus altijd zeker mag zijn van een uitstekende kwaliteit, een vakkundig advies en uiteraard een goede begeleiding. Verder zijn er nog heel wat andere leuke voordelen waarvan je kunt profiteren bij NHA.

Bij NHA krijg je bovendien ook steeds de mogelijkheid om een cursus 15 dagen op proef aan te vragen, omdat je nooit op voorhand exact kunt weten of een bepaalde cursus helemaal jouw ding is.