Klaar voor de feestdagen met Zalando

De eindejaarsperiode staat voor de deur; Kerstmis, Oudejaarsavond, Nieuwjaar, ... Tijdens deze periode zijn er heel wat verschillende evenementen die je moet bijwonen en heel wat verschillende gelegenheden die vragen om een gepaste outfit. Vaak zijn er tijdens de eindejaarsperiode ook verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld een galabal, een receptie of een drink waarbij je een outfit moet dragen die op voorhand reeds vermeld wordt. Op de website van Zalando vind je dan ook alle passende kledingstukken om op een stijlvolle manier de eindejaarsperiode door te komen.

Deze outfit kan je dragen tijdens een galabal of een "chique" receptie:

Dit is een kostuum in een donkerblauwe kleur (navy). Tegenwoordig zijn kostuums in een dergelijke kleur, zeker in het donkerblauw, opnieuw helemaal in. Voor slechts €99,95 koop je dit kostuum al op de website van Zalando. Wil je scoren tijdens een eindejaarsgalabal, een receptie of op oudejaarsavond? Dan kan dit zeker met dit prachtige kostuum. De dresscode van een galabal is vaak "avondkledij", waarmee bedoeld wordt dat je een kostuum moet aandoen. Met dit kostuum van Zalando zit je alvast gebeiteld.

Wat te dragen tijdens een familiebezoek of op oudejaarsavond bij vrienden?

Een kostuum is tijdens deze gelegenheid geen echte must. Uiteraard kijk je best op voorhand eens naar de dresscode indien je na het gezellige etentje thuis bij vrienden nog naar een feest gaat op oudejaarsavond. Dan kan het zijn dat er een dresscode (meestal "avondkledij") vermeld wordt op de uitnodiging. Een kostuum is dan het best passende. Indien je gewoon bij vrienden thuis oudejaarsavond doorbrengt, dan hoeft een kostuum dus niet en kan je zeker iets anders dragen. Een mooi hemd met een geklede broek bijvoorbeeld past perfect bij deze gelegenheid.

Tijdens de eindejaarsperiode mag het al iets meer kosten. Dit hemd van Hilfiger Denim is een prachtig koopje. Voor slechts €69,95 kan je dit donkerblauwe hemd al kopen op de website van Zalando. De vorm van het hemd is "slim fit", waardoor het hemd perfect zal zitten. Vooral de donkerblauwe kleur van het hemd past zowat bij elke gelegenheid, en zeker bij Oudejaarsavond.

Bij de donkerblauwe kleur van het hemd past een bruine broek perfect

Op de website van Zalando vind je een bruine broek voor relatief weinig geld. Deze chino van het merk Selected Homme bijvoorbeeld heb je al in je winkelmandje voor amper €49,95, wat werkelijk weinig geld is voor een dergelijke broek. Deze bruine broek in combinatie met het donkerblauwe hemd zorgt voor de perfecte outfit om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Zalando en ontdek zelf welke outfit of kledingstuk er het beste bij jou past!