Klaar voor de lente en de zomer met L'Occitane

Iedereen die ervan houdt zichzelf te verzorgen en daarvoor beroep wil doen op natuurlijke producten, zal ongetwijfeld wel L'Occitane kennen. Deze Franse cosmeticaondernerming werd in 1976 opgericht door Olivier Baussan die oorspronkelijk begon met het winnen van olie uit rozemarijn. Een paar jaar later kwam daar ook lavendel bij en werden de producten van L'Occitane te koop aangeboden op de typische markten in de Franse Provence. Al snel werden de mensen vertrouwd met de kwaliteit van de producten van L'Occitane en kon de vraag naar winkels niet langer onbeantwoord blijven. In 1982 opende de allereerste fysieke winkel van L'Occitane en tot enkele jaren terug waren er over de hele wereld ongeveer tweeduizend winkels, waarvan veertien winkels in ons land.

Haal de lente en de zomer in huis

De reden waarom heel veel mensen houden van de producten van L'Occitane, is omdat ze jou een uniek gevoel bezorgen. De producten van L'Occitane zijn grotendeels vervaardigd uit natuurlijke elementen en hierdoor brengen ze jou al snel terug naar de streek van waar de natuurlijke ingrediënten vandaan komen, bijvoorbeeld de Provence. Zeker in het begin van de lente en nog meer naar de zomer toe zijn de producten van L'Occitane de ideale producten om jou al helemaal voor te bereiden op de warmere periodes die er zitten aan te komen.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld jouw huid kunnen de producten van L'Occitane een echte meerwaarde betekenen. Zeker na een lange winterperiode waarin je huid en de rest van jouw lichaam had af te rekenen met koude winterdagen waarbij de huid vaak afgezien heeft, is een product van L'Occitane geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat jouw huid op een zo optimaal mogelijke manier naar de zomer toe kan gaan leven.

Profiteer van leuke voordelen

Naast de kwaliteitsvolle, natuurlijke producten die je bij L'Occitane kunt kopen, kun je er als klant ook profiteren van heel wat leuke voordelen. L'Occitane zorgt er voor dat je als vaste klant echt in de watten gelegd wordt. Zo wordt jouw bestelling vanaf €65,- volledig gratis aan huis geleverd. Daarnaast krijg je als klant ook regelmatig de kans om gratis producten of staaltjes te ontvangen bij jouw bestelling, zodat je als klant kunt andere producten kunt ontdekken en andere ervaringen kunt opdoen. Wil je zelf ook gratis staaltjes of andere producten van L'Occitane ontvangen? Bekijk dan hier alle huidige promoties!