Krijg tijdelijk €300 korting op de Surface Pro (5e gen.)

Toen Microsoft de lancering van de Surface Pro bekendmaakte, keek iedereen z'n ogen uit. Ondertussen is deze 2-in-1 nog altijd erg populair bij een zeer breed doelpubliek. De Surface Pro van Microsoft is niet alleen compact, maar ook licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat je hem makkelijk overal kunt meenemen. Denk maar aan een treinrit waarbij je graag nog wat wil werken of je kan de Surface Pro ook gewoon meenemen naar school of naar je werk.

Prachtig touchscreen met hoge resolutie

Het gewicht en de afmetingen zijn alvast twee van de grootste troeven van de Surface Pro. Maar een andere grote troef is het prachtig touchscreen. Op het scherm met een hoge resolutie van 2736 x 1824 kun je met ongeziene eenvoud aan de slag gaan met Windows Ink of maak er je grafische opdrachten of aantekeningen op. Met een multi-touch aanraking van 10-punts is het erg aangenaam werken op het prachtig 12,3-inch PixelSense-beeldscherm.

Ideaal voor onderweg

De Surface Pro is niet alleen erg handig voor thuis, maar deze 2-in-1 is uitstekend geschikt om mee te nemen. Doordat mensen steeds vaker en misschien wel langer onderweg zijn, heeft de Surface Pro alle nodige functionaliteiten om ervoor te zorgen dat je die "verloren" tijd nuttig kunt besteden. Met een afmeting van 292,10 x 201,42 x 8,5 mm merk je niet eens dat je het toestel met je meedraagt. Bovendien kun je de Surface Pro makkelijk ergens in opbergen, bijvoorbeeld in je rugzak of in je aktetas. Met een gewicht van slechts 768 gram kan het bijna niet beter.

Maar wanneer je ergens onderweg of op verplaatsing wil werken, dan wil je natuurlijk ook de nodige opslagruimte ter beschikking hebben. Wel, de Surface Pro heeft een opslag van 128 GB3 of 256 GB3 met SSD-opties. Daarnaast kun je ook rekenen op een geheugen van 4 GB RAM of 8 GB RAM, wat ruim voldoende is om al jouw opdrachten succesvol uit te voeren. Als je echt veel werkt hebt, dan kun je altijd rekenen op de betrouwbare batterij van de Surface Pro. Zo kan de batterij tot wel 13,5 uur video afspelen, waarmee je meteen zoet bent voor een tijdje en dus nooit hoeft te vrezen dat je ergens jouw batterij zal moeten opladen.

Krijg tijdelijk 300 euro korting

Tijdelijk geeft Microsoft iedereen de kans om de prachtige Surface Pro (5e gen.) aan te kopen met een ongelofelijke korting van maar liefst 300 euro. Op die manier betaal je in plaats van de normale prijs van 899,19 euro slechts 599,00 euro. Bovendien krijg je van Microsoft ook nog eens de Platina Signature Type Cover-bundel gratis aangeboden bij aankoop van de Surface Pro. Ontdek deze unieke promotie hier: https://tagcity.be/shop/microsoft-store/