Blancheporte: kwalitatieve kleding aan een lage prijs

Sinds 1995 is Blancheporte in ons land gevestigd. Op heden telt Blancheporte een klantenbestand van ongeveer 300.000 klanten en worden er jaarlijks ongeveer 400.000 pakjes verstuurd die via Blancheporte besteld werden. Het is vooral de kwaliteit dat veel mensen overtuigt om bij Blancheporte te shoppen. Elk artikel dat zorgvuldig geselecteerd werd en aangeboden wordt aan de klanten werd samen met de leverancier onderhandeld, om zo de kwaliteit van het artikel te verzekeren.

In de webshop van Blancheporte vinden zowel dames als heren heel wat prachtige kledingstukken. Daarnaast kun je er ook kleding kopen voor de grotere maten of artikelen om je interieur een nieuwe look te geven. Bovendien kun je er ook terecht voor de laatste nieuwe trends en adviezen omtrent kleding en inrichting.

Bekijk ook de koopjes

In de webshop van Blancheporte vind je ook een heuse "koopjes" pagina. Hier vind je heel veel artikelen aan een sterk verminderde prijs. Dit zijn artikelen die je kunt kopen vanaf €9,99. Zowel dames als heren vinden hier t-shirts, topjes, rokken, jassen, broeken, schoenen, ... Kortom, wanneer je op zoek bent naar prachtige kleding aan een zeer schappelijke prijs, check dan zeker eens de "koopjes" pagina van Blancheporte. Naast kleding vind je er ook linnengoed en artikelen om je interieur de gewenste look te geven.

Bij de laagste prijzen vind je dan weer artikelen aan uitzonderlijk lage prijzen. Dit zijn artikelen die je kunt kopen vanaf €3,99! Ongelofelijk toch?

De voordelen van Blancheporte

Profiteer regelmatig van leuke promoties

Blancheporte biedt z'n bezoekers regelmatig de mogelijkheid om te profiteren van leuke promoties of acties. Voorbeelden hiervan zijn promoties waarbij je heel wat artikelen voor minder dan €10 kunt kopen of dat je kunt shoppen per korting van - 50%, - 60%, - 70% of - 75%.

Beveiligde betaling

Wie shopt bij Blancheporte mag steeds op beide oren slapen wat betreft de betaling. Elke betaling die plaatsvindt bij het betalen van een bestelling is beveiligd. Dit kun je doen via een Partner Card, een VISA-kaart of MasterCard, Bancontact of Mister Cash. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je bestelling te betalen bji de levering of per overschrijving. Of je kunt er ook gewoon voor kiezen om je bestelling te betalen via PayPal, indien je een actieve account hebt.

Aan huis geleverd of in een afhaalpunt

Alle bestellingen worden mits een kleine vergoeding van slechts €5,49 bij jouw thuis geleverd, dit binnen een leveringstermijn van 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van de bevestiging van de bestelling door de koper. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te opteren voor de snelle levering. Dan wordt je bestelling geleverd binnen een termijn van 48 uur. Hiervoor betaal je slechts €2,45 extra. Je kiest er trouwens zelf voor waar je bestelling geleverd wordt: bij jouw thuis of in een afhaalpunt naar keuze. Kies je voor een afhaalpunt, dan betaal je geen extra toeslag.

Niet tevreden? Geld terug!

Het kan altijd wel eens voorkomen dat het product dat je besteld hebt niet voldoet aan je eisen of dat je per ongeluk de verkeerde maat besteld hebt. Wel, bij Blancheporte heb je steeds 14 dagen de tijd om je bestelling of slechts één artikel van je bestelling terug te sturen en te vragen voor een omruiling of een terugbetaling. Dit kun je overigens volledig gratis doen door je bestelling naar aan afhaalpunt naar keuze te brengen, hierdoor betaal je geen extra kosten om je bestelling te retourneren.