Maak de leukste herinneringen met je mooiste foto's!

Iedereen heeft thuis wel ergens foto's liggen die je echt nooit kwijt wil. Meestal zijn dit foto's die een uniek moment weergeven of waar er heel wat emotionele waarde aan gehecht is. Deze foto's kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van het eerste verjaardagsfeestje van je kind, een familiefoto waar de volledige familie opstaat of een foto met iemand die ondertussen helaas overleden is. Daarom zijn deze foto's net zo belangrijk: ze geven een bepaald beeld weer dat misschien nooit meer terug zal komen.

Ontdek de producten van TicTacPhoto

Dat deze foto's na verloop van tijd in de kast belanden is enerzijds logisch: je moet ze ten slotte ergens leggen. Maar anderzijds is het ook erg jammer dat deze foto's amper nog bekeken worden of getoond worden aan mensen. Gelukkig kun je daar op een eenvoudige manier verandering in brengen en kun je de foto's opnieuw een prominente plaats geven dankzij de leuke producten van TicTacPhoto:

Fotoboeken

De fotoboeken van TicTacPhoto zijn de ideale manier om ervoor te zorgen dat jouw digitale foto's niet langer op de computer blijven staan of dat jouw oude foto's niet onder een dikke stoflaag in de kast verdwijnen. Dankzij het fotoboek van TicTacPhoto kun je je mooiste foto's op een gebruiksvriendelijke manier delen met iedereen. De mooiste momenten zoals een huwelijk, een verjaardag, een reis, een familiefeest, ... kun je op papier zetten in één van de fotoboeken van TicTacPhoto.

Een fotoboek bestel je bij TicTacPhoto al vanaf €11,95

Muurdecoraties

Jouw mooiste foto's verdienen een mooie plek. Een doek van 20 mm, een doek van 45 mm, een plexi, een dibon, aluminium, een forex, een kadapak of een gewone traditionele poster. Dit zijn stuk voor stuk ideale oplossingen om jouw interieur helemaal naar jouw hand te zetten door er een prachtige foto van jezelf of van iemand een bepaald moment op te hangen.

De mooiste muurdecoratie is bij TicTacPhoto al beschikbaar vanaf €7,95

Kalenders

Iedereen kent ze wel, de gepersonaliseerde kalenders van TicTacPhoto. Een kalender is de ideale manier om elke maand opnieuw jouw aller leukste momenten te beleven. De gepersonaliseerde kalenders van TicTacPhoto vind je in maar liefst 8 verschillende modellen. Ook kun je bij de meeste modellen de datum met een foto en/of tekst personnaliseren.

Een gepersonaliseerde kalender van TicTacPhoto bestel je al vanaf slechts €17,95

 

Hoe werkt het?

Eerst en vooral moet je je gewenste product selecteren dat je wil maken. Vervolgens maak je een selectie van alle foto's die in het fotoboek, op de kalender of op de muurdecoratie moeten staan.

Eens je deze selectie van foto's gemaakt hebt kun je beginnen met het samenstellen van jouw product. Het leuke van TicTacPhoto is dat je volledig zelf kunt bepalen hoe je fotoboek of kalender er zal uitzien. Op die manier kun je dus eigenlijk je product volledig naar je eigen hand zetten en personaliseren. De handige software van TicTacPhoto helpt je hier een handje bij.

De laatste stap is het plaatsen van je bestelling. Wanneer je echt helemaal overtuigd bent van het product dat je samengesteld hebt, dan kun je je bestelling plaatsen en bevestigen. Na het ontvangen van je bestelling zorgt TicTacPhoto ervoor dat je bestelling binnen de 5 werkdagen geproduceerd en verzonden wordt: super snel dus!