Makkelijk en gezond de zomer door met HelloFresh

Ook al is het vakantieperiode, vaak heb je na een lange werkdag geen zin meer om nog boodschappen te doen voor de maaltijd die je 's avonds moet klaarmaken. Een lange wachtrij in de winkel is voor heel veel mensen de reden waarom ze 's avonds een bezoek aan de supermarkt liever links laten liggen. Maar als je 's avonds een lekker maaltijd moet klaarmaken voor jezelf en jouw gezin, dan moet je uiteraard wel de nodige ingrediënten in huis hebben om het eten op tafel te krijgen. Als je echt niet naar de winkel wil en je hebt bovendien ook geen inspiratie voor een volgende maaltijd, dan is HelloFresh een de oplossing voor jou.

Hoe werkt het?

Wanneer je voor de eerste keer HelloFresh online bestelt, dan zal je al gauw merken dat het aanbod van verschillende recepten en boxen erg groot is. De eerste stap is het kiezen van jouw gewenste box en jouw favoriete recepten. Zo kan je bij HelloFresh bijvoorbeeld elke week een ander menu samenstellen bestaande uit verschillende recepten. Uiteraard is niet elke week hetzelfde, waardoor HelloFresh jou de mogelijkheid geeft om wekelijks het aantal maaltijden en het aantal personen aan te passen. Dit kan je eenvoudig doen via de website van HelloFresh.

Ontvang jouw box automatisch thuis

Nadat je gekozen hebt welke box je het liefst ontvangt en uit welke recepten de box moet bestaan, zal jouw box geleverd worden op het adres dat jij wenst. Via de website van HelloFresh kan je eenvoudig aanduiden waar je jouw box geleverd wenst en wanneer dat het beste voor jou uitkomt. Als je andere plannen hebt, dan kan je ervoor kiezen om de leveringen van jouw HelloFresh boxen tijdelijk op pauze te zetten.

Lekker koken en genieten

Als je jouw HelloFresh box ontvangen hebt, dan kan je beginnen met koken. Aan de hand van de verschillende recepten in jouw box kan je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaarmaken. Bij elk recept wordt in een duidelijk stappenplan vermeld hoe je jouw gerecht moet klaarmaken en in welke volgorde je dit moet doen. Op die manier wordt het avondeten niet alleen een snelle en eenvoudige klus, maar kan je ook samen met je gezin genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.