Met FlixBus reis je veilig en voordelig doorheen Europa!

FlixBus is een zogenaamde "intercitybusdienst" die elke dag grote en middelgrote steden in Europa met elkaar verbindt tegen enorm scherpe prijzen. Met ongeveer 20.000 dagelijkse busreizen naar 15 verschillende Europese landen, een sterk partnernetwerk en een vooruitstrevend boekingssysteem waarmee je snel en eenvoudig je tickets kan boeken is FlixBus één van de grootste intercitybusmaatschappijen van Europa.

Duurzaam en comfortabel reizen tegen scherpe prijzen

Het grote voordeel van FlixBus is dat de prijzen van de tickets voor de busreizen net als bij de vliegtuigmaatschappijen gebaseerd zijn op de beschikbaarheid. Dus komt het er op neer dat je eigenlijk zo snel mogelijk moet boeken. Want hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de prijs van je ticket zal zijn. Wanneer je dezelfde reis zou maken met de auto of de trein als de reis die je maakt met een bus van FlixBus, dan zou je ongeveer 70% meer moeten betalen dan wanneer je reist met FlixBus. Je reist dus met andere woorden duurzaam en comfortabel tegen prijzen die je nergens anders vindt. En bovendien verzamelen we op TagCity alle werkende promotiecodes waarmee je nog wat extra korting krijgt als je hier je reis boekt.

Enkele weetjes over FlixBus

  • FlixBus biedt maar liefst meer dan 20.000 verbindingen aan door Europese landen, vanaf slechts €5 per ticket.
  • Indien je samen met een groep reist (met meer dan 3 personen) betaal je een speciaal groepstarief.
  • FlixBus biedt je de laagste prijsgarantie aan en verzekert je dat reizen met FlixBus 60 tot 80 procent goedkoper is dan met de trein of met de auto.
  • Op de bussen van FlixBus kan je gratis gebruik maken van de wi-fi. Handig toch?
  • Tijdens je reis met FlixBus mag je gratis twee stukken bagage en één stuk handbagage meenemen!

Naar de wintersportoorden met FlixBus

Momenteel kun je met FlixBus tegen een super goedkope prijs op reis naar bekende skigebieden zoals SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Oberstdorf, Ischgl, Sölden, Garmisch-Partenkirchen, Kitzbühel, Zams en nog veel meer andere skigebieden die je terugvindt op de website van FlixBus. Een retourticket naar één van deze prachtige skigebieden boek je al vanaf €68. Je kunt vertrekken vanuit Leuven, Antwerpen of Brussel naar één van de skigebieden vermeld op de website van FlixBus.