Mijn favoriete outfit bij Outlet Avenue

Met de soldenperiode die momenteel volop bezig is, is het nu het ideale moment om je slag te slaan in één van de vele online webshops. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit? Wel, twijfel dan niet langer en koop alles wat je nodig hebt aan een sterk verminderde prijs.

Een van de meest populaire webshops van dit moment is Outlet Avenue. Outlet Avenue maakt deel uit van Brand Alley, dat meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar heeft en daardoor op de 15de plaats staat van de commerciële Franse websites en op de 9de qua servicekwaliteit in alle sectoren.

Koop merkkleding aan straffe prijzen

Outlet Avenue is een online kledingwinkel die unieke aanbiedingen aanbiedt in de wereld van mode en "art de vivre". Outlet Avenue biedt verschillende collecties aan van de grootste modemerken. Naast de laatste nieuwe collecties worden er ook oudere collecties aangeboden op de outlet pagina van Outlet Avenue.

Dagelijks vinden er ook dagelijks privéverkopen plaats waarbij je heel wat artikelen kunt kopen met kortingen die tot 70% of zelfs meer gaan.

Doe inspiratie op met het lookbook

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit, maar heb je op dit moment geen inspiratie? Wel, dan is het lookbook van Outlet Avenue zeker iets voor jou. Het lookbook van Outlet Avenue geeft jou de mogelijkheid om verschillende outfits te bekijken, en van die outfits de verschillende kledingstukken online te bestellen. Zo kun je zelf je eigen outfit naar wens samenstellen en eenvoudig online bestellen via de website van Outlet Avenue.

Schrijf je in voor de privéverkopen

Iets wat Outlet Avenue onderscheidt van andere online webshops, zijn de privéverkopen. Wanneer je je inschrijft voor de privéverkopen van Outlet Avenue, dan profiteer je automatisch van heel wat voordelen. Elke privéverkoop die door Outlet Avenue aangeboden wordt, is een unieke kans om van ongelofelijke kortingen tot wel 70% te genieten. De artikelen die tijdens de privéverkopen aangeboden worden, zijn erg uiteenlopend gaande van dameskleding en schoenen tot juwelen en kinderkleding. Maar je vindt er ook huishoudlinnen, huishoudtoestellen en nog veel meer van gekende merken.

Dit zijn de beloften van Outlet Avenue

  • één winkelmandje = één levering
  • verdien €10 door een vriend of vriendin uit te nodigen
  • gratis levering vanaf €60 op artikelen zonder promotie
  • klantenservice van maandag t/m vrijdag