Mijn ideale outfit bij de Bijenkorf nu nog goedkoper!

De fervente online shoppers onder ons kijken er elkaar jaar opnieuw naar uit: de soldenperiode. Naar jaarlijkse gewoonte verwennen heel wat webshops hun bezoekers en klanten met ongelofelijke kortingen. Denk hierbij maar aan kortingen die soms kunnen oplopen tot wel 70% of zelfs meer.

  • Ook bij de Bijenkorf is er naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een ongelofelijke sale.
  • Zowel de damesartikelen als de herenartikelen worden tot het einde van de zomer aan een goedkopere prijs aangeboden.
  • Wij gingen alvast op zoek naar de leukste artikelen die je zeker en vast nog deze soldenperiode op de kop moet tikken.

Sneakers

De oldschool sneakers zijn helemaal terug van weggeweest. Tot het einde van de jaren '90 waren sneakers al in de mode, maar na lange tijd zijn ze dus terug. Het leuke aan sneakers is dat je ze bijna overal kunt onder dragen en dat je ze makkelijk kunt combineren met de rest van je outfit. Vooral de sneakers van de gekende merken Adidas en Nike zijn zeer gegeerd bij de liefhebbers. Maar ook sneakers van andere merken zoals New Balance, ASICS en VANS zijn vaak geziene schoenen. Een mooi voorbeeld van sneakers die de voorbije maanden massaal gedragen werd door zowel dames als heren zijn de originele Stan Smith's van Adidas.

Bomberjack

Nog zo'n trendy kledingstuk dat erg leuk is om et dragen en je outfit helemaal compleet maakt is de bomberjack. Dit specifieke type van jas is vooral populair bij jongere mensen om zo de sportieve look te creëren. In de webshop van de Bijenkorf vind je heel wat verschillende bomberjacks die momenteel aan een verminderde prijs te krijgen zijn. Dit leuke lichtroze bomberjasje voor dames van het merk Someday is ideaal om te dragen op een frisse zomeravond.

Polo's en t-shirts

Tijdens een warme zomerdag kan het net wat te warm zijn om op je werk een hemd of laat staan een trui te dragen. Maar uiteraard is een verzorgd voorkomen op de werkvloer geen overbodige luxe en dan komt een polo zeker van pas. De Bijenkorf heeft een ruim aanbod van polo's van verschillende merken. Tijdens de sale periode kun je zelfs polo's van gekende merken zoals Armani, Tommy Hilfiger en Ralph Lauren aan een sterk verminderde prijs kopen.

Jeansbroek

Misschien heb jij al een leuk lijstje opgesteld van items die je zeker en vast wil kopen tijdens de soldenperiode. Een kledingstuk dat daar zeker moet tussen staan is een jeansbroek. Een kwaliteitsvolle jeansbroek neemt al gauw een redelijke hap uit het budget, en dan is het altijd leuk om zo'n broek aan verminderde prijs te kunnen kopen tijdens de soldenperiode. Op de sale pagina van de Bijenkorf vind je heel wat jeansbroeken aan verminderde prijs. Snel zijn is de boodschap!