NA-KD: dé online shop van het moment

Af en ontstaat er een nieuwe webshop waarvan je meteen weet dat het geen eendagsvlieg is. Ook de webshop van Na-KD is zo'n webshop. Vanaf dag één werd meteen duidelijk dat het NA-KD menens was. Dat ze een relatief jonge, beginnende webshop zijn, daar zijn ze bij NA-KD trots op.

  • Met een team waarvan sommige medewerkers al meer dan 13 jaar ervaring hebben in de online mode industrie, wisten ze perfect hoe ze NA-KD moesten introduceren in de online fashion scene.
  • Eigenlijk kun je stellen dat NA-KD bestaat uit een team van erg ervaren, professionals die leven voor de online fashion en social media.
  • De mix van ervaring binnen e-commerce, fashion, ontwerp, styling, productie, marketing en social media zorgt ervoor dat NA-KD een leegte opvult die dringend opgevuld moest worden.

Heel wat populaire merken

Net als bij andere webshops die momenteel erg populair zijn, vind je in de webshop van NA-KD ook heel wat gekende merken die op dit moment in de kleerkast hangen van heel wat fashionista's. Denk maar aan merken zoals Aeryne Paris of Amuse Society. Of Calvin Klein, het Amerikaanse merk dat weer helemaal terug is van weggeweest.

Check zeker ook het "huismerk"

Verder zijn er nog heel wat andere merken te vinden zoals For Love and Lemons, Ray-Ban, Cheap Monday, Dagmar, Delacy, Just Female, Motel Rocks, Naanaa, Nookie, Quay Australia, Samsoe and Samsoe, Saylor, ... Erg leuk is dat NA-KD ook een eigen merk heeft: NA-KD. Van het "huismerk" vind je in de webshop artikelen zoals accessoires, basic artikelen, boho, lingerie, party, schoenen, swimwear, vintage, ... Kortom, het eigen kledingmerk is zeker ook de moeite om eens te checken.

Instagram is the place to be

Als geen ander weten de medewerkers van NA-KD hoe ze moeten omgaan met social media. Instagram bijvoorbeeld is voor NA-KD een erg belangrijk medium om aan klantenbinding te doen. Op dagelijkse basis, zelfs meerdere keren per dag, posten ze leuke foto's van mooie dames die met veel plezier de kledingstukken promoten die je in de webshop van NA-KD kunt kopen. Erg leuk is dat je de kledingstukken ziet terwijl ze door iemand gedragen worden. Op die manier kun je zelf een beter beeld vormen van hoe die schoenen er bijvoorbeeld bij jou zouden uitzien. Dat NA-KD op dit moment nog populairder wordt, is duidelijk te zien aan het aantal volgers op hun Instagram. Op dit moment tellen ze er immers meer dan 1 miljoen...