Nederlandse supermarktketen Albert Heijn ook bij ons zeer populair

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn, die eigendom is van Ahold, heeft in Nederland reeds meer dan 850 vestigingen, waaronder 64 AH to go’s en 35 AH XL’s. Met deze cijfers is Albert Heijn de grootste supermarktketen van Nederland. Sinds 2011 heeft Albert Heijn ook 31 winkels in België. De allereerste winkels waren de winkels in Brasschaat en Stabroek. Naast de winkels in België heeft Albert Heijn ook nog 6 AH to go’s in Duitsland. Sinds 2007 is er ook in Curaçao, een eiland in de Nederlandse Antillen, ook een vestiging van Albert Heijn geopend.

Shoppen tegen Hollandse prijzen

Albert Heijn is een Nederlandse supermarktketen, en dat zullen wij Belgen geweten hebben. Wanneer je gaat winkelen in één van de verschillende Albert Heijn winkels in ons land, zal je al gauw merken dat Albert Heijn wel degelijk van Nederlandse afkomst is. De prijzen in de winkel zijn namelijk Hollandse prijzen. Dit wil zeggen dat je er steeds kunt genieten van zeer scherpe prijzen, zonder dat je op zoek moet gaan naar de kleine lettertjes die vaak heel wat voorwaarden van de aanbieding blootleggen.

De reden waarom je bij Albert Heijn steeds kunt profiteren van zo’n lage prijzen is simpelweg omdat de supermarktketen bij de Noorderburen reeds groot is, daardoor kan Albert Heijn de prijzen ook in België laag houden.

Kwaliteit is belangrijk

Albert Heijn is niet zomaar een supermarktketen. Neen, bij Albert Heijn wordt er enorm veel belang gehecht aan de kwaliteit van de producten die in de supermarkt te koop aangeboden worden. Zo stellen alle medewerkers van Albert Heijn zeer hoge eisen aan bijvoorbeeld alle verse producten. Vlees, vis, kaas, groenten of fruit. Alles wordt door de medewerkers gecontroleerd zodat de producten aan alle maatstaven voldoen. Bovendien werkt Albert Heijn ook zeer nauw samen met verschillende telers en leveranciers waardoor ze steeds het beste kunnen aanbieden aan de klanten.

Geniet van de persoonlijke service

En misschien wel het belangrijkste: bij Albert Heijn geniet je steeds van een persoonlijke service. Dit wil zeggen dat je er niet zomaar een klant bent, maar dat je bij Albert Heijn steeds op een aangename manier je boodschappen kunt doen. Zo kun je steeds terecht bij één van de winkelmedewerkers wanneer je iets niet vindt. Hij of zij zal jou met plezier tonen waar het product in de winkel ligt.

Bonuskaart: populair spaarprogramma

Het spaarprogramma van Albert Heijn, Bonuskaart, is waarschijnlijk één van de meest populaire en tevens meest succesvolle spaarprogramma’s die een supermarktketen ooit gehad heeft. De Bonuskaart van Albert Heijn is een spaarkaart gemaakt op creditcardformaat en op sleutelhangerformaat waarop een streepjescode staat.

Alle klanten die in het bezit zijn van zo’n Bonuskaart kunnen een fikse korting krijgen op hun aankopen bij Albert Heijn op alle artikelen die op het moment van de aankoop in de aanbieding zijn en dus in aanmerking komen voor zo’n korting. Bovendien krijg je bij Albert Heijn in Nederland ook één Air Mile bij elke aankoop van minstens 2 euro. Zo’n Air Mile kun je inruilen voor verschillende zaken zoals tickets voor evenementen, uitstapjes, toegangskaarten voor attractieparken, …

Spaar nu mee voor jouw EK Feestbox!

Naar aanleiding van het EK 2016 in Frankrijk kun je de komende weken meesparen voor jouw GRATIS EK Feestbox (een gratis boodschappenpakket) ter waarde van €20 bij Albert Heijn. Wanneer je voor minstens €10 boodschappen koopt bij Albert Heijn, ontvang je een EK spaarzegel. In ruil voor elke volle spaarkaart met 15 zegels, ontvang je een EK Feestbox. In deze unieke box, die speciaal en zorgvuldig voor jou is samengesteld, vind je maar liefst 20 heerlijke en verrassende producten uit het assortiment van Albert Heijn.

Ben je ook zo benieuwd naar de EK Feestbox van Albert Heijn? Wel, spaar dan mee en ontdek het gewoon zelf!

Meer informatie over de EK Feestbox van Albert Heijn vind je via deze link.