Nina Dag bij de Bijenkorf: profiteer van 20% korting!

Goed nieuws voor alle shoppingliefhebbers, modeliefhebbers en dus eigenlijk ook voor alle vrouwen: op zaterdag 18 mei viert de Bijenkorf de nationale Nina Dag. Dit betekent dat de Bijenkorf je tijdens deze bijzondere dag de kans geeft om te profiteren van 20% korting.

Shoppen maar!

Op zaterdag 18 mei is het dus eigenlijk een hoogdag voor alle vrouwen die van mode houden. Tijdens de nationale Nina Dag kun je bij de Bijenkorf profiteren van 20% korting op de mooiste kleding, accessoires en cosmetica in de webshop van de Bijenkorf. Gezien het gaat om kleding, accessoires en cosmetica betekent dit dus dat het gaat om een erg groot aanbod waarop je een extra korting van maar liefst 20% krijgt.

Tijdens de nationale Nina Dag 2019 kun je dus jouw favoriete kleedjes, jassen, broeken, schoenen en accessoires kopen terwijl je er een extra korting van 20% op krijgt, wat anders uiteraard niet het geval is. Het aanbod van de Bijenkorf bestaat uit meer dan 1.000 verschillende merken gaande van designer tot chic en van trendy tot casual. Je vindt er merken terug zoals Diamond Point, Kenzo, Furla, Ted Baker, Phase Eight, Levi's, Seafolly, Superga, Cluse, Estée Lauder, ... Kortom, alle gekende merken vind je terug in het aanbod van de webshop van de Bijenkorf.

Waarom shoppen bij de Bijenkorf?

Dat de Bijenkorf dé webshop bij uitstek is om dit modeseizoen jouw nieuwe kledingstukken te kopen, wordt al snel duidelijk wanneer je het ongelofelijke aanbod van de Bijenkorf gaat bekijken. In de webshop van de Bijenkorf vind je kledingstukken bestaande uit verschillende kleuren, ongekende materialen en unieke vormen. Leuk is vooral dat je in de webshop van de Bijenkorf meteen een volledige outfit kunt samenstellen. Gaande van een bovenstuk, een onderstuk en bijhorende schoenen. Daarnaast kun je ook nog eens een opvallend of uniek accessoire toevoegen aan je winkelmandje om jouw outfit zo helemaal compleet te maken.

Maar online shoppen in de webshop van de Bijenkorf heeft nog enkele voordelen. Zo krijg je jouw bestelling morgen in huis, als je vandaag voor 22 uur jouw favoriete artikelen online bestelt in de webshop van de Bijenkorf. Heb je toch enkele twijfels bij één van de artikelen die je hebt besteld? Geen probleem, de Bijenkorf geeft je steeds de kans om die artikelen gratis te retourneren gedurende de bedenktijd van maar liefst 21 dagen. Leuk om te weten is dat alle bestellingen voor Privilege Members volledig gratis bezorgd worden.

Krijg 20% korting op je bestelling!

Overtuigd om te shoppen bij de Bijenkorf? Op zaterdag 18 mei is het nationale Nina Dag en heeft de Bijenkorf uitzonderlijk een kortingscode in de aanbieding. Neem dan zeker een kijkje in de webshop van de Bijenkorf op zaterdag 18 mei en krijg een extra korting van 20% op kleding, accessoires en cosmetica door gebruik te maken van de vouchercode die je hier terugvindt: https://tagcity.be/shop/bijenkorf/. Vul de kortingscode in bij de eerste stap in het bestelproces in het veld "Vouchercode invoeren".