Online bloemen bestellen doe je bij Euroflorist

Bloemen bestellen en laten bezorgen bij kennissen, vrienden, familie of je geliefde is een trend die uiteraard al langer bestaat dan vandaag. Mensen in de hele wereld houden er van om personen te verrassen met een prachtig boeket bloemen. Het is een eenvoudig geschenk, maar tegelijk is het ook een leuk en attent cadeau om iemand aangenaam te verrassen. Bloemen zorgen voor en creëren tegelijk een bepaalde sfeer in huis wanneer ze staan te pronken in de woonkamer.

Al sinds 1982 zorgt Euroflorist er voor dat de bloemen die je bij Euroflorist bestelt zo snel mogelijk op de juiste plaats aankomen. Het zijn vooral de vele voordelen die Euroflorist biedt die er voor zorgen dat Euroflorist één van de meest gekende webshops is voor het online bestellen van een prachtig boeket bloemen. Wie bij Euroflorist bloemen bestelt geniet van volgende voordelen:

Enorm ruime keuze

Bij Euroflorist vind je bloemen voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een boeket voor een verjaardag, uit liefde, voor een bruiloft, voor een geboorte of wens je jouw medeleven te betuigen met een boeket? Bij Euroflorist vind je het passend boeket voor elke gelegenheid.

Levering in het buitenland

Wil je een boeket bloemen laten afleveren bij iemand die je kent in het buitenland? Geen probleem! Dankzij Euroflorist is dit mogelijk. Met een wereldwijd netwerk dat bestaat uit ruim 54.000 bloemisten actief in maar liefst 12 Europese landen komt jouw boeket gegarandeerd op tijd aan op de juiste plaats, waar dat ook is in de wereld.

Dezelfde dag geleverd

Wanneer je jouw boeket bloemen voor 14 uur bestelt, dan zorgt Euroflorist er voor dat het boeket dezelfde dag nog geleverd wordt. Ongelooflijk maar waar!

5 dagen versgarantie

Bij Euroflorist mag je er zeker van zijn dat je bloemen steeds in frisse staat afgeleverd zullen worden. Op hun website verzekeren ze namelijk een '5 dagen versgarantie'. Dit betekent dat alle bloemen na 5 dagen nog steeds vers in de vaas horen te staan!

Exclusieve kortingscode voor Euroflorist

Ook wij zorgen ervoor dat online bloemen bestellen nog nooit zo leuk en goedkoop was. Wanneer je gebruik maakt van onze exclusieve Euroflorist kortingscode bespaar je maar liefst 12% korting krijgt op je boeket bloemen. Twijfel dus niet langer en bestel je bloemen online bij Euroflorist!