Ontdek de Outlet en de new releases van MediaMarkt

Wie echt extra goedkoop elektronica wil scoren moet zeker eens een kijkje nemen in de online Outlet van MediaMarkt. In deze speciaal aangemaakte webshop worden er heel wat artikelen door MediaMarkt verkocht aan een sterk verminderde prijs. Zo kun je er producten kopen binnen de volgende categorieën:

Alle artikelen in de online Outlet van MediaMarkt worden er apart aangeboden en elk hebben ze een eigen uitgebreide beschrijving waardoor je meteen weet over welk product het gaat en wat de eigenschappen zijn van elk artikel.

Ontdek de selectie van de week

Naast alle gebruikelijke artikelen die in de Outlet van MediaMarkt aangeboden worden, verzamelen de medewerkers van MediaMarkt wekelijks een selectie van artikelen die aan een verminderde prijs aangeboden worden. Denk hierbij aan staafmixers, waterkokers, soundbars, smartphones, ... Kortom, heel wat leuke artikelen die aan een verminderde prijs aangeboden worden in de selectie van de week.

Garantie op alle producten

Wanneer je een product online bestelt via de webshop van MediaMarkt, dan geeft MediaMarkt jou steeds 2 jaar wettelijke garantie op elk artikel. Wie dat wil kan ook voor een verlengde garantie van 3 jaar kiezen. Op die manier maak je nooit meer mee dat een prijzig toestel plots defect is en je tot jouw grote spijt opmerkt dat het kasticket niet meer geldig blijkt te zijn na de wettelijke periode van 2 jaar.

Volgende dag thuis geleverd

Online bestellen: het lijkt allemaal zeer makkelijk, maar waar en wanneer ontvang je dan jouw bestelling? Wel, bij MediaMarkt hoef je zelf eigenlijk niets te doen buiten natuurlijk jouw bestelling plaatsen via de webshop van MediaMarkt. Eenmaal dat je jouw bestelling geplaatst hebt op een weekdag (van maandag tot vrijdag) voor 22 uur, dan krijg je jouw bestelling de volgende dag bij jouw thuis bezorgd. Indien je jouw bestelling plaatst op vrijdag voor 22 uur, dan zorgt MediaMarkt er voor dat jouw bestelling op zaterdag tussen 9 uur en 12 uur geleverd wordt.

Ontdek de nieuwe releases

MediaMarkt is een winkel die op elk vlak mee is met z'n tijd. Daarom worden er net als in de fysieke winkels ook in de webshop voortdurend nieuwe producten en artikelen te koop aangeboden. Wij zochten alvast enkele leuke nieuwe releases uit die zeker en vast de moeite waard zijn om eens te bekijken:

Fifa18

Xbox One X

Destiny 2

Airfryer

Samsung Galaxy Note8