Ontdek de scherpe prijzen van La Redoute!

Naar wat ben je op zoek?

In de webshop van La Redoute vind je een enorme collectie voor dames, heren, kinderen en baby's. Jurken, truien, broeken, tassen, schoenen, hemden, t-shirts, geboortekits, pyjama's en combipakjes zijn slechts enkele voorbeelden van het ongelofelijke aanbod van La Redoute waar je bekende merken vindt zoals Adidas, Desigual, Eleven Paris, Kickers, Timberland, Vans, ... Maar naast het enorme aanbod van kleding en schoenen vind je er ook een heuse collectie van linnengoed, meubelen, decoratie en beddengoed.

Het zijn opnieuw solden bij La Redoute!

De solden periode betekent feest bij La Redoute. Op heel wat artikelen ontvang je ongelofelijke kortingen. Zo krijg je op bepaalde artikelen kortingen tot wel 70% of zelfs meer! Geloof je het niet? Check dan vlug zelf de website van La Redoute en profiteer van de super scherpe prijzen tijdens de solden periode!

Van welke voordelen geniet je wanneer je shopt bij La Redoute?

  • Wie shopt bij La Redoute geniet steevast van enkele ongelofelijke voordelen. Zo wordt je bestelling steeds volledig gratis geleverd. Deze aanbieding is automatisch geldig op alle aankopen die je doet van minstens 10 euro.
  • Daarnaast kun je ook steeds kiezen uit maar liefst zes verschillende betalingsmogelijkheden. Bovendien zijn alle zes de verschillende betalingsmogelijkheden 100% veilig, waardoor je dus steeds veilig online shopt op de website van La Redoute.
  • Wie moeilijk beslissingen kan nemen, niet getreurd. La Redoute geeft je als klant steeds 14 dagen de tijd om je bestellingen te retourneren. Op die manier heb je altijd ruim de tijd om nog van gedacht te veranderen moest je aankoop jou niet bevallen.
  • Die retournering binnen een periode van 14 dagen is steeds gemakkelijk en volledig gratis. Je hebt dus steeds 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren en bovendien is de retournering van je bestelling ook nog eens volledig gratis. Ongelofelijk toch?

Krijg meteen een korting van maar liefst €10 op je volgende bestelling!

Hoe? Simpel! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van La Redoute en je ontvangt automatisch alle promoties en aanbiedingen in je mailbox. Zo ontdek je steeds als eerste alle new-arrivals en krijg je ook nog eens €10 korting op je volgende bestelling!