Ontdek de verschillende stijlen op Sarenza

Met meer dan 784 verschillende merken en ongeveer 49.000 verschillende stijlen is Sarenza één van de meest bekende en vaakst bezochte online schoenenwinkels. Wanneer mensen op zoek zijn naar het perfecte paar schoenen is Sarenza de website bij uitstek om er je ideale paar schoenen te vinden. Wie online shopt bij Sarenza geniet tevens van enkele exclusieve voordelen die je enkel en alleen op Sarenza terugvindt.

Gratis levering van je bestelling binnen 24 uur

Alle bestellingen die geplaatst worden op de website van Sarenza worden volledig gratis geleverd door de pakjesdienst DPD ParcelShop. Maar dit is nog niet alles! Bovendien worden alle bestellingen ook gratis geleverd binnen de 24 uur! Je hoeft dus niet aan te schuiven of te wachten, je betaalt geen extra leveringskosten en je hoeft geen bestelling te plaatsen van een minimum bestelbedrag.

Gratis retour van je bestelling

Bij Sarenza heb je ruim de tijd om je schoenen te kopen en te passen. Ben je na ontvangst van je bestelling niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem! Bij Sarenza geniet je als klant steeds van een gratis retournering van je bestelling binnen de 100 dagen. Je hebt dus steeds 100 dagen de tijd om je te bedenken en je artikel gratis te retourneren!

Gratis maatadvies 

Net zoals in een echte fysieke schoenenwinkel krijg je ook op Sarenza gratis maatadvies. Alle schoenen die te koop aangeboden worden op Sarenza worden voor ze naar jou verzonden worden eerst en vooral onderworpen aan een controle door de 2 Sarenza experts Alexendra en Manuel. Hierdoor komen de afmetingen en de maten van de schoenen steeds overeen met de werkelijke afmetingen.

Steeds de laatste nieuwe trends

Voor veel mensen zijn schoenen belangrijk. Maar wat nog belangrijker is, is dat je steeds op de hoogte bent van de laatste nieuwe trends. Dankzij Sarenza is dit mogelijk. Op de website vind je wekelijks meer dan 500 "new arrivals". Bovendien introduceert Sarenza elk seizoen een hoop nieuwe merken en tal van exclusiviteiten. Wie bij Sarenza shopt, is dus steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends!