Ontdek de ZEB collectie

ZEB is één van de meest gekende winkels van ons land. ZEB heeft een enorm ruime collectie voor dames en heren die bestaat uit kwalitatieve en vooral trendy kleding. Bij ZEB zijn ongeveer alle hedendaagse merken aanwezig. Cheap Monday, Desigual, Diesel, Levi's, Redskins en Superdry zijn slechts enkele van de vele merken die je bij ZEB terugvindt.

Verschillende collecties

Bij ZEB vind je ook prachtige collecties terug die gecreëerd werden door bekende personen of die gecreëerd werden naar aanleiding van een programma of gebeurtenis. Zo heb je bijvoorbeeld de collectie Black Label van Astrid Bryan of de collectie van het populaire televisieprogramma So You Think You Can Dance. Stuk voor stuk prachtige kledingstukken die zorgvuldig ontworpen en uitgekozen werden voor de klanten van ZEB.

Profiteer van de kortingen en promoties

Maar, naast de vele prachtige kledingstukken en collecties staat ZEB ook gekend voor vele acties die ZEB organiseert. Wanneer de soldenperiode voor de deur staat is ZEB één van de eerste winkels om hiervoor reclame te maken en om haar trouwe klanten prachtige kortingen te geven, vaak nog voor andere winkels dit doen. Daarnaast vind je in de webshop van ZEB ook acties zoals de jaarlijkse 'summer deals' terug, waarbij je geselecteerde artikelen kunt kopen tegen een sterk verminderde prijs of waarbij je kortingen krijgt tot wel 40%.

Alle bestellingen die geplaatst worden bij ZEB worden volledig gratis verzonden naar een ZEB store of met Bpost. Daarnaast geniet elke klant van ZEB ook van de gratis retourvoorwaarden. Dit betekent dat je gratis je bestelling kunt terugsturen indien het kledingstuk niet past of er iets niet klopt.

Exclusieve korting van 10% op al je aankopen!

Dankzij TagCity shop je nog goedkoper bij ZEB. Gebruik onze exclusieve promotiecode en ontvang meteen een korting van 10% op al je aankopen!