Ontdek het ongelofelijke aanbod van Mini In The Box en Light In The Box

  • #Elektronica -
Ontdek het ongelofelijke aanbod van Mini In The Box en Light In The Box

Mini In The Box is een bedrijf dat aan de beurs van New York genoteerd staat. Het is één van de grootste en tevens meest bekende leveranciers ter wereld voor het leveren van gadgets. Mini In The Box heeft bepaalde troeven die een andere webshop namelijk niet heeft.

Meer dan een miljoen artikelen

Zo vind je in de webshop van Mini In The Box meer dan een miljoen verschillende artikelen en komen er elke dag ongeveer meer dan 1.000 nieuwe artikelen in het aanbod bij. Deze artikelen gaan van sieraden & horloges tot elektronica en van mode & kleding tot producten waarmee je je huis uitermate kunt beveiligen. Je merkt dat het aanbod van Mini In The Box werkelijk zeer uiteenlopend is. Dit is meteen ook de sterkte van Mini In The Box: het aanbod is zo groot, dat je als bezoeker altijd wel iets vindt waar je interesse in hebt. Zo ontdek je in de webshop van Mini In The Box ook de laatste nieuwe, trendy producten die speciaal voor jou uitgerust zijn met de nieuwste technologie.

Zeer lage prijzen

Maar dit is nog niet alles. De reden waarom veel mensen wellicht regelmatig iets online bestellen bij Mini In The Box is omdat de prijzen van de producten er zeer laag zijn. De reden waarom de producten in de webshop van Mini In The Box zo weinig geld kosten is omdat Mini In The Box rechtstreeks met de fabriek werkt waar de producten gemaakt worden. Op die manier worden de verschillende tussenpersonen er uit gehaald en kan Mini In The Box heel wat unieke producten aanbieden aan zeer lage prijzen. Dit is bovendien ook een prachtig voorbeeld van efficiëntie.

Veilig online shoppen

Tegenwoordig bieden steeds meer online webshops hun diensten en producten via het internet aan. Maar het grote risico bij dit grote aanbod is dat de veiligheid vaak niet meer gegarandeerd kan worden. Mensen doen betalingen via systemen die eigenlijk niet volledig te vertrouwen zijn of via systemen die de persoonlijke gegevens zoals creditcardgegevens opslaan. Wel, bij Mini In The Box is dit helemaal het geval niet, integendeel. Mini In The Box werkt enkel en alleen samen met de veiligste aanbieders van betalingsmethoden en de creditcardgegevens worden dan ook nooit opgeslagen.

Snelle verzending

Last but not least hebben we het ook nog even over de verzending. Alle bestellingen die geplaatst worden bij Mini In The Box worden dankzij de wereldwijde express verzending binnen een termijn van 3 tot 5 dagen verzonden. Bovendien worden veel bestellingen ook verzonden vanuit lokale magazijnen in Europa en de Verenigde Staten.

Ontdek ook Light In The Box

Naast het ongelofelijke aanbod van Mini In The Box is er ook nog Light In The Box. Het grote verschil tussen Mini In The Box en Light In The Box is dat het aanbod van Light In The Box vooral gericht is op lifestyle producten. Hier vind je artikelen terug zoals kleding voor bruiloften en feesten, mode en kleding, sieraden en horloges, schoenen en tassen, producten voor huis & en tuin, ... Naast het aanbod zijn ook de prijzen verschillend. De prijzen op Light In The Box zijn doorgaand iets duurder dan op Mini In The Box. Dit heeft uiteraard te maken met het productaanbod dat verschillend is.