Ontdek onze pretpark promoties!

Pretparken zijn voor kinderen het paradijs op aarde. Een hele dag lang kun je er als kind terecht om er een dag vol plezier te beleven waarbij je enkel af hoeft te vragen welke attractie je eerst zal bezoeken. Maar vaak horen we van mensen dat pretparken toch nog redelijk duur blijken te zijn wanneer je er met het hele naar toe gaat. Een ticket voor dochter- en zoonlief, een ticket voor mama en papa, 's middags bestel je een uitgebreide maaltijd in één van de restaurants in het pretpark en in de namiddag trakteer je iedereen nog op een ijsje. Voor je het moet je een bedrag betalen dat je bij aanvang eigenlijk niet voor ogen had. Maar geen nood! Dankzij onze prachtige pretpark promoties wordt een bezoekje aan één van onderstaande pretparken nog leuker.

Bellewaerde

Bellewaerde, het pret- en dierenpark gevestigd in Ieper, West-Vlaanderen is met zijn 54 hectare grond één van de groenste parken van België. In het park staat vooral het contact met de meer dan 300 exotische dieren en de thematisering centraal. In het park van Koning Leeuw vind je tal van spannende attracties en prachtige shows.

KORTING: Tijdelijk ontvang je €5 korting op de aankoop van je Bellewaerde ticket. Ontdek alle Bellewaerde promoties hier

Plopsa

Plopsa is een samensmelting van Plop en Samson, twee van de meest bekende Studio 100 figuren. Plopsa is dan ook de overkoepelende naam voor de pretparken Plopsa Indoor Hasselt, PlopsaCoo, Plopsa Indoor Coevorden, HolidayPark Pfalz, Plopsaqua, Mayaland Indoor De Panne, Plopsa Theater en Plopsaland De Panne.

KORTING: Kinderen betalen tijdelijk slechts €9,99 voor een toegangsticket. Ontdek alle andere Plopsa promoties hier

Walibi

Niet enkel in Vlaanderen, maar ook in Wallonië hebben ze prachtige pretparken. Zo ligt in de Waalse gemeente Waver het pretpark Walibi. Met maar liefst 40 spannende attracties en 1 uitgebreid waterpark spreekt het park tot de verbeelding. Zowel het attractiepark als het waterpark trekken jaarlijks een hele boel bezoekers die steeds voldaan terug huiswaarts keren.

KORTING: Tijdelijk ontvang je €6 korting bij aankoop van je toegangsticket. Ontdek alle andere Walibi promoties hier