Onze tips voor het ideale Moederdagcadeau

Een mama is iemand die er in de eerste plaats altijd is voor jou. Iemand die klaarstaat met raad en waar je altijd op kunt rekenen. Iemand die je uit de nood helpt wanneer dat nodig is en iemand die ervoor zorgt dat je gelukkig bent. Op zondag 13 mei worden alle mama's in België opnieuw in de bloemetjes gezet tijdens Moederdag 2018. Op die dag verwennen we onze mama's door ze een mooi Moederdag cadeau te geven om zo te tonen hoe belangrijk onze mama wel is voor ons.

Weet je niet wat je moet kopen?

Veel mensen kiezen als cadeau voor Moederdag voor een zelfgemaakt cadeau of een eigen creatie, maar door de komst van het internet is het tegenwoordig wel erg eenvoudig geworden om een leuk cadeau te zoeken voor mama. Of niet? Ondanks het groot aanbod van verschillende webshops waar je heel wat leuke geschenken kunt kopen, zijn er toch nog steeds veel mensen waarbij de zoektocht naar een leuk geschenk niet altijd even vlot verloopt.

Met de onderstaande tips helpen wij van TagCity jou alvast op weg om ook jouw mama te verrassen met een leuk, origineel en vooral welverdiend cadeau:

De veilige oplossing: parfum

Heb je echt helemaal geen inspiratie voor een leuk Moederdagcadeau voor jouw mama? Maar wil je toch wel een geschenk geven waar ze zeker blij mee zal zijn? Wel, kies dan toch gewoon voor parfum? Een nieuw flesje parfum dat ze nog nooit gehad heeft of gewoon een heraanvulling van één van haar lievelingsparfums bijvoorbeeld is een uitstekend cadeau. Indien je het iets origineler wil, kies dan voor één van de speciale zomeredities die door de verschillende merken uitgebracht worden.

Hip item voor in de kleerkast

Heel veel mama's zijn bewust bezig met mode en gaan dan ook geregeld op zoek naar een leuk item waar ze hun kleerkast mee kunnen "aanvullen". Dit kan bijvoorbeeld een zonnebril zijn, maar dit kan evengoed een leuke sweatshirt zijn of iets anders waar je mama ongetwijfeld erg blij mee zal zijn. Een webshop waar je ongetwijfeld iets leuks zal vinden om je mama mee te verrassen is de online winkel van de Bijenkorf.

Diamonds are a girl's best friend

Het is al langer dan vandaag geweten, maar diamanten en juwelen in het algemeen zijn door zowat elke vrouw geliefd. Heel wat vrouwen hebben er wellicht meerdere van liggen thuis ergens op een veilige plaats. Maar van zodra er zich een speciale gelegenheid voordoet, dan zijn juwelen de ideale manier om een outfit helemaal compleet te maken. Een leuk juweel kan bijvoorbeeld een halsketting zijn, maar dit kan even goed een ring, een armbandje of een paar oorbellen zijn.

Lingerie kan zeker ook

Akkoord, als zoon of dochter geef je geen lingerie als geschenk voor Moederdag. Maar als partner kun je jouw vrouw of vriendin wel verrassen met een leuk setje als Moederdag cadeau. Zeker wanneer je nog geen kinderen hebt, is het voor de vrouw toch leuk als je op die speciale zondag in de bloemetjes gezet wordt. Op die manier toon je aan hoe belangrijk jouw partner voor jou is en dat je ze zeker niet vergeten bent. Erg leuk idee dus!

Lekkere gin voor de zomer

Al een paar jaar is gin dé drank voor de warme zomeravonden. Een lekkere gin in combinatie met een passende tonic kan enorm lekker zijn. Doordat gin de laatste jaren opnieuw terug is van weggeweest, zijn er heel wat verschillende soorten gin op de markt gekomen en is er voor elk wat wils. Een lekkere gin in een coole fles kan echt wel een super origineel geschenk zijn om jouw mama komende zondag aangenaam te verrassen.