Op zoek naar een goede matras? De Matrassenkoning!

Een goede nachtrust is super belangrijk. Als je goed slaapt, dan leg je eigenlijk de basis voor een goede gezondheid. Als je slaapt, dan krijgt jouw lichaam de kans om alles te verwerken en om te herstellen. Als je 's nachts goed geslapen hebt, dan zal je merken dat je overdag een stuk beter zal functioneren. Zo zal je jou niet alleen beter kunnen concentreren, maar je zal ook veel minder vermoeid zijn en je zal jezelf ook energieker voelen. Op die manier kun je jouw dagelijkse taken tot een goed einde brengen.

Tips voor een goede nachtrust

Goed slapen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toch ben je zelf voor een stuk verantwoordelijk voor jouw nachtrust, en kun je eigenlijk ook zelf dingen doen om zo jouw nachtrust te bevorderen.

1. Ga regelmatig sporten

Door af en toe te sporten zorg je ervoor dat je 's nachts dieper zal slapen. En die diepe slaap is nu net de slaap die ervoor zorgt dat je lichaam kan herstellen van alle activiteiten die je overdag gedaan hebt.

2. Zorg voor een slaaproutine

Een slaappatroon is erg belangrijk. Zo kun je bijvoorbeeld het best elke dag op hetzelfde tijdstip gaan slapen en op hetzelfde tijdstip opstaan.

3. Geen alcohol, koffie en tabak

Het drinken van alcohol zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, maar je slaapt minder diep. Koffie en tabak bevatten dan cafeïne, wat ongetwijfeld jouw goede nachtrust zal verstoren.

Nog belangrijker: een goede matras

Naast de bovenstaande tips die we kunnen meegeven voor een goede nachtrust, is ook een goede matras een belangrijk aspect voor jouw nachtrust. Op het eerste zicht zien alle matrassen er hetzelfde uit: een witte kleur, zacht en ze liggen meestal ook meteen erg goed. Maar toch zijn er heel veel verschillen die ervoor zorgen dat de ene matras een stuk beter is dan de andere. Vaak hangen die verschillen ook af van persoon tot persoon. Door te investeren in een goede matras kun je zaken zoals bijvoorbeeld rugklachten vermijden.

In de webshop van De Matrassenkoning vind je een enorm groot aanbod van matrassen waar je uit kunt kiezen. Je vindt er een selectie van 1 en 2 personen matrassen die allemaal geproduceerd zijn in België of Frankrijk. Sommige matrassen zijn gemaakt uit geheugenschuim of schuim, andere zijn dan weer pocketverenmatrassen of latexmatrassen. De meeste matrassen zijn beschikbaar in alle verschillende afmetingen.

Ook bedbodems en andere accessoires

Naast het belangrijkste onderdeel van het bed, de matras, vind je in de webshop van De Matrassenkoning ook nog heel veel andere zaken. Zo kun je er ook bedbodems kopen of kun  je er op zoek gaan naar een nieuw donsdeken of een nieuw hoofdkussen. Handig is dat je in de webshop van De Matrassenkoning ook beddengoed accessoires en bedlinnen kunt kopen. Zo kun je eigenlijk alles kopen voor een optimale nachtrust. Tip: check zeker ook eens de speciale aanbiedingen. Hier vind je heel veel artikelen aan een sterk verminderde prijs, ideaal voor wanneer je over een beperkt budget beschikt.

Solden: tot 80% korting

Zoals heel veel webshops is januari ook de soldenmaand bij De Matrassenkoning. T.e.m. 31 januari kun je er profiteren van kortingen tot wel 80% op artikelen zoals bijvoorbeeld matrassen, bedbodems of beddengoed accessoires.