Originele plekken om af te spreken tijdens je eerste date

  • #Dating -
Originele plekken om af te spreken tijdens je eerste date

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Heel veel mensen maken de dag van vandaag gebruik van de vele verschillende datingwebsites die er bestaan om een nieuwe partner te ontmoeten. Het aanbod van verschillende datingwebsites is dan ook enorm, maar toch zitten er hier en daar vaak addertjes onder het gras. Zo moet je op bepaalde websites betalen om je profiel aan te maken of om gebruik te maken bepaalde functionaliteiten. Ook is het op bepaalde datingwebsites vaak minder makkelijk om een nieuwe partner te vinden aan de hand van je profiel.

Een voorbeeld van een goede datingwebsite is Meetic. Deze datingwebsite wordt door kenners vaak ook wel eens de beste datingwebsite van het moment genoemd. Met ongeveer 60.000 leden die allemaal online op zoek zijn naar een nieuwe partner, is de kans dan ook groot dat jij op Meetic je toekomstige partner leert kennen. Het grote voordeel van Meetic is dat je er momenteel kun profiteren van gratis lidmaatschap gedurende drie dagen. Op die manier kun je al snel op zoek gaan naar een nieuwe partner, zonder dat het je eigenlijk geld hoeft te kosten.

Originele plaatsen om af te spreken

Zoals de titel van dit artikel luidt, geven we hier enkele tips betreffende de plaatsen waar je kunt afspreken op je allereerste ontmoeting met iemand. De plaats waar je op je allereerste ontmoeting met iemand afspreekt, kan heel wat teweeg brengen. Vaak maak de plaats waar je elkaar voor het eerst ontmoet een blijvende indruk op iemand na. Je hoort het vaak van een koppel dat al jaren getrouwd is: “weet je nog die dag dat we elkaar voor het eerst ontmoet hebben in die gezellige bar?” En dan volgt er meestal nog een verhaal over hoe leuk het was en dat ze er dringend nog eens naar toe moeten. Wel, daarom is het belangrijk om goed te overwegen waar je elkaar voor het eerst zal ontmoeten.

Uiteraard kies je best een plek waar zowel jij als je vriendin of vriend zich goed voelen. Op die manier zal je sneller met elkaar aan de praat geraken en zal de sfeer ook sneller ontspannen zijn. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld af te spreken op café is het al iets moeilijker om op een rustige manier te communiceren met elkaar. Bovendien is de kans ook groot dat je iemand ontmoet die je kent, en dat zal automatisch voor een andere sfeer zorgen. Verder kies je best ook geen plek waar de vrouw zich helemaal niet op haar gemak voelt. Het zwembad bijvoorbeeld is helemaal geen goed idee voor een eerste date. Vrouwen zijn namelijk erg begaan met hun lichaam, waardoor ze zich helemaal niet op hun gemak zullen voelen in het zwembad, en al zeker niet tijdens een eerste date.

Het strand kan dan bijvoorbeeld wel. Daar hoef je helemaal niet in bikini te paraderen, tenzij het natuurlijk echt zeer mooi en warm weer is. Maar op een mooie zomerdag kan een date op het strand zeer romantisch zijn. Zorg je dan ook nog eens voor een picknick of een drankje, dan scoor je ongetwijfeld nog meer punten bij je date!

Andere originele plekken waar je voor het eerst kunt afspreken:

  • Restaurant (vergeet niet te trakteren)
  • Pretpark (als je dit allebei graag doet)
  • Wandeling in het bos (aangepast schoeisel vereist)
  • Fietstocht op een tandem (probeer niet te vallen)