Pabo: de shop die je stoutste fantasieën waarmaakt

Steeds vaker blijkt dat jongeren en volwassenen in Vlaanderen bezig zijn met erotiek. Dat blijkt uit cijfers van verschillende studies, maar ook uit de toename van het aantal programma's waarin erotiek het hoofdonderwerp is. Toch is het lanceren van programma's waarin erotiek de hoofdboodschap is zeker geen slecht idee. Veel te vaak wordt er te veel over erotiek geschreven. Wanneer je de traditionele magazines openslaat lees je bijna altijd dezelfde zaken. Tips om je man te behagen, om jezelf mooier te maken, om beter te presteren in bed, ... Kortom, het zijn bijna altijd dezelfde zaken die aan bod komen maar het hoofdonderwerp zelf laat men links liggen.

Dankzij de vele televisieprogramma's waarin erotiek centraal staat wordt de Vlaming op hoogte gebracht over erotiek en de voor- en nadelen ervan. Velen ondervinden rechtstreeks of onrechtstreeks de gevolgen van de televisieprogramma's die worden getoond aan de Vlamingen. Pabo is daar een schoolvoorbeeld van.

Met de hoofdzetel in Zeeuws-Vlaanderen en klanten in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland en tal van andere Europese landen is Pabo al meer dan 25 jaar lang dé erotiekspecialist van Europa. Het concept van Pabo is dan ook simpel, maar super doeltreffend: een enorm aanbod van spannende en prikkelende producten voor in de slaapkamer of daar buiten, maar het respect voor ieders wensen en levensstijl behouden.

Enorm assortiment

Zeggen dat het aanbod van Pabo uitgebreid is, zou een understatement zijn. Met ongeveer 30.000 verschillende artikelen is de webshop van Pabo een walhalla voor wie op zoek is naar lingerie, mode, love toys of andere producten die een erotische schijn over zich heen dragen.

Desondanks Pabo een enorm uitgebreid assortiment heeft, mag je er bijna altijd zeker van zijn dat alle producten die je in de webshop ziet, ook daadwerkelijk op voorraad zijn bij Pabo. Moest jouw maat, kleur of grootte in het slechtste geval toch niet meer beschikbaar zijn, dan geeft Pabo met het 'voorraadbalkje' aan wanneer jouw product binnenkomt in de maat, kleur of grootte die jij wenst.

Goedkope, snelle en discrete verzending van je bestelling

Bij Pabo wordt je bestelling steeds de volgende werkdag al verzonden. Dit betekent dus dat wanneer je voor 20u 's avonds een bestelling plaatst, je de volgende dag al je bestelling thuis geleverd krijgt. En daarmee is de kous nog niet af. Pabo rekent slechts €2,95 verzendingskosten aan. Je krijgt je bestelling dus steeds snel en goedkoop geleverd! Bovendien wordt je bestelling ook steeds discreet verpakt, zoals het hoort.

Kortingen, promoties en cadeau's

Wie bij Pabo shopt, kan regelmatig profiteren van leuke kortingen en promoties. Zo zijn er elke week nieuwe aanbiedingen met kortingen tot wel 70%. Daarnaast kan je ook regelmatig leuke cadeautjes winnen of maak je ook kans op andere grote prijzen. Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft voor de wekelijkse nieuwsbrief van Pabo een korting van €5 op je volgende bestelling!

Van plan om te shoppen bij Pabo? Gebruik dan zeker onze exclusieve vouchercode en krijg 15% korting op het totaalbedrag van je bestelling bij Pabo! Ontdek zeker ook onze andere voucher codes, actiecodes, promo codes en kortingscodes van Pabo.