Pabo maakt je leven spannender

Erotiek is niet langer een taboe. Steeds vaker is het een onderwerp van discussie of wordt het gebruikt om een televisieprogramma of radioprogramma over te maken. De jongeren van vandaag gaan dan ook geen enkel thema uit de weg, en zeker niet als het om erotiek gaat. Jongeren zijn de dag van vandaag dan ook veel bezig met erotiek. Vooral omdat de meesten van hen in een ontdekkingsfase zitten waarin ze ook nog eens op zoek zijn naar informatie over van alles en nog wat.

Jongeren geraken makkelijker aan informatie

De manier waarop jongeren aan informatie over erotiek kunnen geraken en de informatie over erotiek die nu beschikbaar is, valt in de verste verte niet te vergelijken met hoe het er vroeger aan toe ging. Zowat alles rond erotiek is met een simpele zoekopdracht en een nog simpelere muisklik in enkele seconden terug te vinden op het internet. Van speeltjes tot standjes die je nog nooit eerder gezien hebt.

Toch bestaan er nog enkele taboes waar mensen liever niet openlijk over praten. Dit zijn dan vooral echt intieme zaken of zaken waarvan die mensen weten dat het eigenlijk niet zou mogen, maar ze het toch doen.

Erotiek in een boek

Het feit dat Vlamingen steeds meer interesse hebben in erotiek kan perfect aangetoond worden met een uitstekend voorbeeld van de voorbije jaren. In 2012 kwam de Nederlandstalige vertaling uit van de populaire trilogie '50 shades'. Een boek van auteur E.L. James waarin het hoofdpersonage, Mister Grey, allerlei erotische avonturen beleeft met zijn 'vriendin' en enkele andere vrouwen. Toen in 2012 de Nederlandstalige vertaling van de boeken 'Vijftig tinten grijs', 'Vijftig tinten donkerder' en 'Vijftig tinten vrij' uitkwamen gingen er in amper amper twee maanden maar liefst 300.000 exemplaren over de toonbank, een absoluut record werd verbroken.

Uitgerekend kwam het er op neer dat gemiddeld elke dag 4.000 Vlamingen en Nederlanders naar de boekenwinkel trokken om er de erotische soaptrilogie van 50 Shades aan te kopen. Nog nooit eerder was een boek zo populair, laat staan een erotisch boek.

De populariteit van Pabo

Dat erotiek steeds meer ingeburgerd geraakt bij de Vlamingen is vooral aan te tonen aan de populariteit van Pabo, een erotiekwinkel waar je van alles en nog wat kunt vinden omtrent erotiek. Met winkels en een prachtige webshop is Pabo dé specialist op het vlak van erotiek en erotic lifestyle. Dat merk je meteen al aan het enorm uitgebreide aanbod dat Pabo heeft. Zo kun je er terecht voor lingerie, mode, love toys, drogist, beauty en wellness, home en living en beach. Wie dat wenst kan ook nog terecht op de outlet pagina van Pabo. Daar vind je een enorm aanbod van artikelen tegen sterk verminderde prijs.

Kortingen en promoties bij Pabo

Bovendien kun je bij Pabo ook steeds genieten van prachtige kortingen, promoties en aanbiedingen.

  • Zo is er regelmatig een kortingscode van Pabo beschikbaar waarmee je een fikse korting krijgt op alle artikelen in de webshop.
  • Ook tijdens de koopjesperiode zit je bij Pabo goed. Net als in de gewone winkels van Pabo kun je ook in de webshop artikelen kopen tegen een sterk verminderde prijs.
  • Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker alle huidige aanbiedingen en promoties bij Pabo via deze link.