The Park: ontdek een adembenemende wereld vol verrassingen

Sinds kort kunnen liefhebbers van Virtual Reality of mensen die VR willen ontdekken een bezoek brengen aan The Park. Dit is een verbluffend VR-avontuur dat deel uitmaakt van een hele reeks nieuwe initiatieven die georganiseerd worden door Telenet onder de noemer "Playground" met als bedoeling om entertainment te beleven zoals je dat nog nooit gedaan hebt. The Park is te bezoeken in Antwerpen of Gent. The Park in Antwerpen vindt plaats in een voormalige mode-showroom in het centrum van Antwerpen.

Ontdek een volledig nieuwe wereld

De laatste jaren is Virtual Reality, afgekort als VR, erg populair geworden. Er zijn verschillende VR brillen op de markt waarmee je jezelf in de wondere wereld van VR kunt verplaatsen. Tegenwoordig kun je ook op populaire game platformen de nieuwste games in Virtual Reality spelen. Maar wie echt eens wil ontdekken hoe VR nu precies werkt en wat het met jou kan doen, moet zeker en vast eens een bezoek brengen aan The Park. Je stapt er uit de realiteit en je ontdekt de ongelofelijke adembenemende wereld van de Virtual Reality. The Park geeft je de kans om samen met jouw teamgenoten de uitdaging aan te gaan en je eigen grenzen op te zoeken.

Gewapend met een rugzak met sensoren, een futuristisch wapen en uiteraard een VR bril stap je er in een levensecht decor van ongeveer 200 vierkante meter waar je samen met jouw vrienden/teamgenoten de hoofdrol speelt. In het decor mag je vrij rondwandelen en gelden er geen regels. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de karakterkeuze bepalen of de beslissingen die jij neemt tijdens het spelen van het spel.

Samen met vrienden en familie

Naast het feit dat The Park jou de kans geeft om de wondere wereld van Virtual Reality te ontdekken is het ook gewoon leuk dat je dit samen met vrienden, familie of zelfs collega's kunt doen. Ideaal dus als daguitstap of als teambuilding om de sfeer op de werkvloer naar een ongekend niveau te tillen. Vooraleer het spel van start gaat kun je zelf het spel personaliseren en zelf de personages kiezen. Wanneer het spel van start gaat, dan moet je samen met jouw teamgenoten denken, bewegen en handelen om zo het spel tot een goed einde te brengen. Om de beleving helemaal uniek te maken kun je samen met jouw teamgenoten de teamresultaten en herhalingen bekijken op een scherm. Terwijl de hosts jouw verwennen met een lekker hapje en een drankje, kun je live mee volgen hoe andere spelers hun avontuur ervaren.

Ontdek nu ook de fictiereeks "De Dag" in Virtual Reality

Na de succesvolle release van "De Dag" kun je sinds kort ook deelnemen aan een echte Virtual Reality experience rond "De Dag" in The Park. Vanaf 23 januari kan iedereen die da wil zowel in Gent als Antwerpen het decor van "De Dag" binnentreden. Je vormt er samen met jouw teamgenoten een trainingsteam van de speciale eenheid waarbij je tijdens een gijzelingssimulatie een bank moet binnen dringen om zo de slachtoffers te bevrijden.