Plopsaland: het pretpark voor een onvergetelijke dag!

In het pretpark Plopsaland De Panne lopen kinderen hun grote helden tegen het lijf. Je ontmoet er bekende Studio 100-figuren zoals Maya De Bij, Plop en zijn vrienden, Samson & Gert, Piet Piraat, Bumba, ... Kortom, alle figuren die je kent van op televisie ontmoet je hier in levende lijve!

Leuke attracties voor iedereen

Maar uiteraard valt er heel wat meer te beleven in dit prachtige attractiepark. Zo kun je er op verschillende cool attracties zitten die gebaseerd zijn op de populaire figuren van Studio 100. Zo kun je een spectaculair ritje maken doorheen het huis van Anubis op de attractie Anubis The Ride, kun je het gevecht aangaan met andere vikings op de attractie Wickie The Battle of kun je ook gewoon een ritje maken op de boomstammetjes of de supersplash als je van water houdt!

Onvergetelijke dag voor het hele gezin

Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders kunnen er een onvergetelijke dag beleven. Zo heb je een hele boel attracties waar je met de hele familie naar toe kunt. De Balloon Race, De Carrousel, De Big & Betsy hoeve en de Doorloopweide zijn slechts enkele voorbeelden van de vele familieattracties in Plopsaland De Panne.

Geniet van de zomernocturnes

In de zomer kun je er ook genieten van de speciale nocturnes zoals de Franse Avonden waarbij je kan genieten van de zwoele Zuid-Franse sfeer met typische muziek, streekproducten en een spetterend vuurwerk als afsluiter!

Gebruik onze exclusieve kortingscode en krijg €5 korting op je ticket!

Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne? Gebruik dan zeker onze exclusieve kortingscode en krijg maar liefst €5 korting op je ticket voor het park! De exclusieve kortingscode vind je hier.