Pokémon Go: zo vang je ze allemaal!

De voorbije maanden is er heel wat te doen geweest rond de lancering van het nieuwe Pokémon spel: Pokémon Go. Liefhebbers van de kleine monsters kunnen nu via de app die je op je smartphone moet installeren, in het echte leven op zoek gaan naar Pokémon.

Overal waar je bent, kom je er wel eentje tegen. Toch is het niet makkelijk om ze allemaal te vangen. Wij stelden alvast de ideale Pokémon Go kit samen om zo nog sneller alle Pokémon te vangen.

Smartphone

Het belangrijkste wat je nodig hebt om het spelletje te kunnen spelen, is een smartphone. Zowel op Android als op IOS kun je de app downloaden en op zoek gaan naar Pokémon. Ervaring leert ons echter dat je best een smartphone koopt met een redelijk goeie processorsnelheid zodat je de app probleemloos kunt openen op je toestel. Ook is het leuker spelen op een smartphone met een groter scherm. Een smartphone kun je snel en eenvoudig online bestellen bij Coolblue aan de meest voordelige prijs.

Powerbank

Een powerbank bestaat nog niet zo heel lang, maar is wel snel enorm populair geworden. Heel wat smartphones, vooral de oudere versies, krijgen te maken met een batterij die het slechts enkele uren volhoudt. Zeker wanneer je er een dag op uittrekt om op zoek te gaan naar Pokémon is het belangrijk dat je batterij van je smartphone het lang volhoudt. Met een powerbank val je nooit zonder batterij. Gebruik eerst de batterij van de powerbank en dan pas de batterij van je smartphone. In de webshop van Media Markt vind je verschillende soorten aan de beste prijzen.

Schoenen

Een van de bedoelingen van de makers van Pokémon Go was om de spelers meer in beweging te krijgen. En dat lukt ook aardig. Heel wat mensen gaan te voet op zoek naar hun favoriete Pokémon. Maar wanneer je veel wandelt, is het belangrijk dat je goede schoenen draagt. In de webshop van Zalando vind je mooie en comfortabele schoenen waarmee je probleemloos Pokémon kunt gaan vangen.

Aangepaste kledij

Naast aangepaste schoenen kan het ook handig zijn om sportieve kleding te dragen waardoor je je veel makkelijker kunt verplaatsen. In de webshop van Decathlon vind je shorts, t-shirts, sweaters, trainingspakken en heel wat andere sportieve kleding die je kunt dragen. De sportieve rugzakken van Decathlon zijn dan weer handig om kleinigheden in op te bergen.

GSM abonnement

Tegenwoordig heb je op heel veel plaatsen wifi waar je vrij gebruik kunt van maken. Toch moet je tijdens je zoektocht naar Pokémon regelmatig gebruik maken van je mobiel internet. Al snel zit je aan je limiet, waardoor het spelletje een dure grap dreigt te worden. Met een bundel van Proximus, Orange, Base of Mobile Vikings hoef je niet te vrezen voor extra kosten door het gebruik van je mobiele data.

Lekker eten

Wanneer je een volledige dag op zoek gaat naar Pokémon is het belangrijk dat je genoeg eet en drinkt. Vergeet dus zeker niet om ’s middags om ’s avonds een hapje te eten, zodat je voldoende krachten hebt om die gym bij jouw in de buurt te veroveren. Een pizza van Domino’s of Pizza Hut past hier perfect bij. Liever iets gezond? Kies dan voor een maaltijd van HelloFresh of Foodbag.