Profiteer van de solden bij Blancheporte

Met een klantenbestand van meer dan 300.000 klanten is Blancheporte een gevestigde naam in de modesector. Al sinds 1995 biedt Blancheporte ook in België kwalitatieve kleding aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Jaarlijks worden er ongeveer 400.000 bestellingen geplaats die super snel naar hun bestemming verstuurd worden. Dit duidt er op dat Blancheporte een betrouwbare naam is en heel wat moois te bieden heeft.

Heel veel mensen hebben het vaak over de kwaliteit van de kleding die Blancheporte verkoopt, en terecht. Alle artikelen die in de webshop van Blancheporte aangeboden worden, worden door de medewerkers van Blancheporte heel zorgvuldig geselecteerd en worden vervolgens in samenspraak met de leverancier online aangeboden aan de klanten van Blancheporte. Door die samenspraak en controle maakt Blancheporte het zichzelf mogelijk om de kwaliteit van hun aangeboden artikelen te verzekeren.

Wat vind je in de webshop van Blancheporte?

Het aanbod van Blancheporte is eigenlijk vrij uiteenlopend. Zowel dames als heren kunnen er terecht voor kledingartikelen zoals jurken, broeken, jassen, schoenen, hemden, truien, sweaters, t-shirts, … Maar er is ook een afzonderlijke lingerie-afdeling waar dames prachtige lingerie kunnen kopen. Beha’s, nachtkleding, vormgevende lingerie, panty’s, kniekousen, …

Ook grote maten vind je er terug!

Naast de traditionele kledingartikelen die Blancheporte aanbiedt kunnen ook mensen met een maatje meer prachtige kleding kopen in de webshop van Blancheporte. In de afzonderlijke afdeling “grote maten” kunnen zowel dames als heren kledingartikelen vinden die volledig voldoen aan de lichaamsmaten. Zo vind je er voor elke gelegenheid het passende kledingstuk, ongelofelijk toch?

Maar hier stopt het niet

Inderdaad, het wordt nog beter! In de webshop van Blancheporte vind je naast kleding voor dames en heren, lingerie en kleding voor mensen met een maatje meer ook artikelen om je woning in te richten en interieur volledig te personaliseren. Zo vind je er artikelen voor de keuken, de badkamer en nog tal van andere artikelen waardoor je huis pas echt gezellig wordt.

Ook het linnengoed van Blancheporte is bij heel veel mensen gekend als kwaliteitsvol linnengoed. Bedlinnen, beddengoed, gordijnen, badlinnen, tafellinnen en andere accessoires zijn slechts enkele voorbeelden van het enorme aanbod van linnengoed.

Profiteer van ongelofelijke kortingen tijdens de soldenperiode

Het begin van de maand juli betekent voor heel veel mensen dat ze zich mogen opmaken voor een leuke periode: de soldenperiode. Bij heel wat winkels en webshops kun je tijdens deze periode leuke kortingen krijgen op heel wat verschillende artikelen. Ook bij Blancheporte is het opnieuw feest tijdens de soldenperiode. Zo krijg je er gedurende de maand juli tot wel 70% korting op een groot aantal artikelen uit de collectie van Blancheporte.

Tip:  gebruik onze exclusieve kortingscode

Om de soldenperiode nog aangenamer te maken kregen wij van Blancheporte een exclusieve kortingscode waarmee je maar liefst 70% korting krijgt + gratis verzending van je bestelling vanaf €39, en dit tijdens de soldenperiode. Zeg nu zelf, ongelofelijk toch?