Saaie herfstperiode? 5 leuke dingen die je kunt doen!

De blaadjes verkleuren stilaan en één voor één vallen ze van de bomen. 's Morgens is het al redelijk fris aan de handen en voel je dat de winter niet meer veraf is: de herfst is in het land.

  • Voor veel mensen is de herfstperiode één van de minst leuke periodes van het jaar.
  • Wat uiteraard ook wel begrijpelijk is. Iedereen wil toch hele jaar door 25 graden en mooi zonnig weer? Maar we wonen nu eenmaal in België en niet in het zuiden van Spanje.
  • Toch kan de herfstperiode een zeer leuke periode worden, als je zelf wat inspanningen doet natuurlijk. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden waardoor je bijna nog zou verlangen naar de herfst!

Gezellig gamen met vrienden

Wat is er leuker dan op een druilerige namiddag samen met enkele vrienden FIFA 17, Minecraft of Call of Duty te spelen? Je beleeft er onvergetelijke momenten en voor je het weet spreek je volgende week zondag opnieuw af om samen te gamen!

Misschien is het dan wel tijd om samen te investeren in enkele nieuwe games of een nieuwe console? Bij Media Markt vind je de laatste nieuwe games, alle verschillende consoles en alle bijhorende accessoires die je nodig hebt!

Tijd om boeken te verslinden

Voor de meeste mensen is het tijdens de weekdagen erg druk. ’s Avonds of in het weekend is het erg leuk om eens volledig tot rust te komen. Een boek lezen is dan ook de ideale manier om alle stress van de afgelopen werkdag of de voorbije week te vergeten.

In de webshop van ECI vind je een ongelofelijk groot aanbod van boeken, ebooks en magazines waarmee je zonder problemen de herfstperiode doorkomt!

Maak een gezonde wandeling

Is stil zitten niets voor jou? Ben je liever actief bezig? Wel, waarom maak je dan geen actieve, gezonde herfstwandeling? Tegenwoordig kun je op verschillende websites heel wat leuke wandelroutes in jouw buurt vinden die uitgestippeld zijn door andere wandelaars.

Vaak vind je er ook leuke anekdotes of opmerkingen bij: ideaal voor op zonnige herfstnamiddag! Zorg wel dat je het juiste schoeisel en de juiste kledij draagt. Zeker op een druilerige dag kan regenkledij geen overbodige luxe zijn!

Shop till you drop!

Ook al is het een regenachtige zondag, shoppen is en blijft één van de guilty pleasures om je toch wat beter te doen voelen. Wel, gelukkig zijn er nog de vele webshops die ook op zondag open zijn! Zalando, ICI PARIS XL, Asos, de Bijenkorf, … Allemaal zeer populaire webshops waar je in enkele muisklikken een nieuwe outfit verzameld hebt! Lang leve het internet!

Ga er een weekendje tussenuit

Heb je het even helemaal gehad? Heb je nood aan wat rust en verwennerij? Een weekendje weg is de oplossing om je batterijen weer helemaal op te laden. Even gezellig ontspannen in de wellness, genieten van een super lekkere maaltijd en gewoon niks doen: super! Een weekendje weg kun je snel en eenvoudig boeken bij Bongo, Groupon, Weekendjeweg, …