Scarlet: eenvoudiger en goedkoper!

De Belgische telecommunicatieprovider Scarlet richt zich vooral op een doelpubliek met een oog voor de beste verhouding wat betreft prijs-kwaliteit. Het aanbod van Scarlet bestaat uit vaste en mobiele telefoniediensten, internetverbindingen (ADSL en VDSL) en digitale televisie. Binnen het ruime aanbod van Scarlet vind je er ook verschillende goedkope packs terug. Met een pack heb je meteen alle nodige diensten ter beschikking, gebundeld in 1 pack.

Goedkoper tv kijken, surfen en bellen

Eén van de packs van Scarlet is het pack Scarlet Trio. Een pack waarin digitale televisie, internet en vaste telefonie inbegrepen zit. Bij digitale televisie kun je genieten van een aanbod van 28 meest bekeken zenders, is de decoder inbegrepen en kun je gedurende een maand lang gratis de befaamde 'boeketten' van Scarlet uitproberen.

Het internet van Scarlet behoort tot het beste van het beste. Wie opteert voor Scarlet Trio kan onbeperkt surfen met een downloadsnelheid tot 30 Mbps en een uploadsnelheid tot 4 Mbps. Daarnaast is ook de WiFi-modem en de activering er van inbegrepen in de prijs.

Scarlet Trio zijn Scarlet Trio niet zijn zonder vaste telefonie. Met de vaste telefonie kun je onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België van 16 uur tot 8 uur en in het weekend. Tijd genoeg dus om je vrienden en familie op de hoogte te houden.

Dit alles heb je al voor slechts €39 per maand.

Ontdek de gsm-abonnementen van Scarlet

Naast de packs biedt Scarlet ook verschillende gsm-abonnementen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de abonnementen Red, Hot of Chili. Hoe pikanter, hoe straffer je abonnement wordt. Zo krijg je bij het Red abonnement 150 minuten beltijd, 1000 sms'en en 50 MB dataverbruik voor slechts €8 per maand. Bij het Hot abonnement krijg je voor €18 per maand 500 belminuten, 2000 sms'en en 500 MB dataverbruik. En voor wie durft is er nog het abonnement Chili. Dit bevat 1000 belminuten, 5000 sms'en en 1 GB dataverbruik voor amper €28 per maand.

Voorts vind je op TagCity alle actuele kortingscodes waarmee je nog extra kan besparen bij deze telecomprovider. Welk abonnement kies jij?