Schoenen kopen van Maruti doe je bij Omoda!

Het Nederlandse schoenenmerk Maruti, dat zijn roots kent in het landelijke Meert, verloochent zijn afkomst niet. De typische kenmerken van Meert, dat omgeven is door water en uitgestrekte velden vind je ook terug in de schoenen van Maruti. Vooral de eenvoud en de schoonheid zorgen ervoor dat schoenen van Maruti bij veel fashionista's niet kunnen ontbreken in de kleerkast. Maruti en echte kenners delen namelijk éénzelfde passie: de passie voor mooie schoenen.

Maar wat schoenen van Maruti zeer uniek maakt is het feit dat geen enkel paar schoenen hetzelfde is. Elk paar schoenen is gemaakt met nieuwe materialen en andere technieken. Een voorbeeld van één van deze technieken is het gebruik van prints op de schoenen. Door gebruik te maken van talloze prints vindt elke liefhebber wel wat hij of zij zoekt, namelijk de perfecte schoen.

Bij schoonheid hoort comfort

Uiteraard hoort bij de perfecte schoen ook het nodige comfort. Maruti heeft namelijk een speciale en unieke technologie ontwikkeld waardoor je als vrouw meer steun en stabiliteit hebt in de prachtige pumps van Maruti. Het dragen van trendy schoenen met een hoge hak is dus niet langer een pijnlijk avontuur.

En het leuke is: Maruti blijft nog steeds op zoek naar nieuwe technieken en materialen waarmee ze de schoenen van morgen kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van online shoppen bij Omoda?

Wie online shopt bij Omoda mag er 100% zeker van zijn dat hij of zij niet zomaar online shopt. Neen, wie shopt bij Omoda geniet van enkele exclusieve voordelen die Omoda aanbiedt:

Zo kun je er bij de afrekening voor kiezen om de betaling pas volledig af te ronden nadat je jouw bestelling thuis hebt ontvangen. Dankzij de 'afterpay' zie je eerst je bestelling vooraleer je deze ook daadwerkelijk betaalt. Vergelijk het met de traditionele schoenenwinkel waar je eerst je schoenen in het echt ziet, voor je ze ook betaalt.

Uiteraard kan het altijd zijn dat je schoenen gekozen hebt die perfect bij je passen, maar dat je helaas de verkeerde maat, kleur of model gekozen hebt. Bij Omoda vormt dit helemaal geen probleem. Dankzij de soepele retour voorwaarden van Omoda stuur je de artikelen die je niet wenst te houden eenvoudig terug via Bpost of Kiala. Dankzij de retoursticker en de uitleg die standaard bij elke Omoda bestelling zitten, hoef je je dan ook helemaal geen zorgen te maken over de retournering van je bestelling.

Gratis en snel geleverd

Wie online shopt bij Omoda beseft pas hoe makkelijk en eenvoudig online shoppen is. Na enkele muisklikken heb je jouw bestelling afgerond en mag je jouw verwachten aan een leuk paar schoenen, een leuke handtas of passende accessoires die je outfit helemaal compleet maken. Maar ook de verzending van je bestelling gaat bij Omoda super snel. Reeds de volgende werkdag of de dag daarna worden de meeste bestellingen al thuis geleverd. Heeft Omoda het artikel niet in voorraad, dan krijg je jouw bestelling rechtstreeks uit het magazijn geleverd binnen de 2 à 3 werkdagen.

Maar er is nog meer! Alle bestellingen boven €50 worden volledig gratis verzonden. Ja, je leest het goed. Volledig gratis! Super toch?

Dat Omoda zijn klanten verzorgt is ondertussen wel duidelijk. Toch doet Omoda er nog een schepje bovenop. Bij elke bestelling die je plaatst, geeft Omoda je maar liefst 30 dagen de tijd om te beslissen of je jouw bestelling wenst te houden of niet.

Zeg nu zelf, waarom zou je niet online shoppen bij Omoda?