Shopping Event VIP: ongeziene kortingen tot –70%

De laatste jaren zijn outlets en stockverkopen van kleding enorm populair geworden. Steeds vaker gaan mensen naar zo’n outlet of stockverkoop om er kleding te kopen aan een verminderde prijs. Maar wat Shopping Event VIP doet, gaat nog een stapje verder.

Shopping Event VIP werd opgericht in 2007 en is een totaal nieuw concept dat in België nog niet gekend was. De missie van Shopping Event VIP is eigenlijk om hun leden te laten genieten van uitzonderlijke kortingen.

Wat is Shopping Event VIP?

Shopping Event VIP organiseert samen met heel wat gekende exclusieve modemerken privé-verkoopdagen. Deze verkoopdagen of events vinden minstens 10 keer per jaar plaats op regelmatige tijdstippen en zijn bedoeld om de echte fashionliefhebbers de kans te geven om kleding van exclusieve modemerken te kopen aan een verminderde prijs.

De reden waarom het voor Shopping Event VIP mogelijk is om dergelijke kortingen aan te bieden, is omdat Shopping Event VIP rechtstreeks samenwerkt met verschillende topmerken. Vandaar dat ze hun leden kunnen laten genieten van ongelofelijke kortingen, die vaak tot wel 70% of zelfs meer gaan. Shopping Event VIP werkt nauw en rechtstreeks samen met gekende modemerken zoals Xandres, Hampton Bays, Ray Ban, Birkenstock, River Woods, Essentiel en nog veel meer andere merken.

Het grote verschil tussen de vele outlet stores en het concept van Shopping Event VIP is dat de outlet stores hun stocks of artikelen aankopen via tussenpersonen. Meestal zijn dit collecties en artikelen van voorbije seizoenen. Doordat Shopping Event VIP hun verkoop rechtstreeks bij de fabrikant houdt, zijn alle artikelen die tijdens een event aangeboden worden recent en van deze tijd.

Wat zijn je voordelen wanneer je lid wordt?

Wanneer je ervoor kiest om lid te worden van Shopping Event VIP, dan kun je automatisch profiteren van enkele leuke voordelen die enkel en alleen de leden van Shopping Event VIP krijgen.

Je ontvangt exclusieve aanbiedingen

In de eerste plaats wordt je automatisch toegevoegd aan de lijst waar de mailings naar toe gestuurd worden. Op die manier kun je je inschrijven indien het event in de mail je interesseert. Je mist dus met andere woorden nooit meer een event waar je kleding aan een verminderde prijs kunt kopen.

Je profiteert van ongelofelijke kortingen

Het tweede grote voordeel van Shopping Event VIP is dat je simpelweg kleding kunt kopen terwijl je ongeziene kortingen krijgt. Tijdens de verschillende events die door Shopping Event VIP georganiseerd worden, kun je meestal profiteren van kortingen tot wel 70% of zelfs meer. Uiteraard zijn deze exclusieve kortingen enkel weggelegd voor mensen die zich lid gemaakt hebben van Shopping Event VIP.