Sla je slag tijdens de soldenperiode!

Naar jaarlijkse gewoonte is het opnieuw zo ver: de soldenperiode. Tijdens deze periode die meestal loopt van 1 januari t/m 31 januari verwennen heel wat winkels hun klanten, zowel de vaste klanten als de nieuwe klanten, met vaak ongeziene kortingen: - 30%, - 40%, - 50%, - 60% en bij veel winkels zelfs kortingen tot wel - 70%. Maar niet alleen in de fysieke winkels kun je tijdens de koopjesperiode profiteren van leuke kortingen waarvan je tijdens andere momenten niet kunt profiteren. Maar waar vind je nu eigenlijk de beste kortingen? Wij helpen je alvast op weg door je enkele van de meest interessante aanbiedingen voor te stellen zodat je niks hoeft te missen tijdens de solden van 2018:

Opruiming bij Blokker

De gekende winkelketen Blokker houdt er van om alle klanten te verwennen met ongelofelijke kortingen. Ook nu tijdens deze soldenperiode kun je bij Blokker opnieuw profiteren van ongeziene kortingen. Tijdens de soldenmaand is er bij Blokker de opruiming, wat betekent dat Blokker jou als klant de kans geeft om artikelen aan te kopen met kortingen tot wel 50%. Zoals iedereen weet bestaat het aanbod van Blokker uit heel wat verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld verlichting, huishoudartikelen, speelgoed, elektronica, ... Kortom, bij Blokker vind je ongetwijfeld wel iets dat je zeker tijdens de soldenperiode kunt aankopen.

Op zoek naar nieuwe meubelen? Meubis!

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubelen, dan moet je zeker overwegen om eens een kijkje te nemen op de website van Meubis. Vooral tijdens de soldenperiode loont het echt de moeite om de tijd nemen en de website eens grondig te doorzoeken naar één van de vele aanbiedingen. Tijdens de soldenperiode kun je bij Meubis namelijk profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% of zelfs meer. Hierdoor kun je al snel heel wat korting krijgen op de aankoop van jouw nieuwe meubelen, iets wat iedereen toch wil, niet?

Soldenmaand = elektronicamaand

Yes, opnieuw soldenmaand en dat betekent dus dat je opnieuw kunt profiteren van heel wat leuke kortingen bij MediaMarkt. Heel wat mensen wachten de koopjesperiode af om dan hun slag te slaan en de artikelen die ze al een tijdje willen kopen ook echt binnen te halen, maar dan wel met een fikse korting. Tijdens de maand januari kun je bij MediaMarkt profiteren van de "gigantische solden". Dit betekent dat  je heel wat artikelen kunt kopen aan minuscule prijzen. Denk maar aan een TV, een wasmachine, een koelkast, een smartphone, ... Bekijk dus zeker eens het aanbod van MediaMarkt!

Boek je reis goedkoper

Wist je dat je tijdens de soldenmaand ook goedkoper op reis kunt gaan? Ja inderdaad! Neckermann bijvoorbeeld geeft alle reizigers de kans om tijdens de maand januari te profiteren van de First Minute voordelen. Wanneer je jouw reis boekt tijdens de maand januari, dan profiteer je van enkele voordelen die echt wel ongezien zijn zoals bijvoorbeeld een korting van 700 euro op je boeking of gratis boeking voor de kinderen. De First Minute voordelen werden alvast verlengd t/m 14 januari!

Super Solden bij ColliShop

Als je op zoek bent naar iets, dan moet je zeker eerst eens kijken op de website van ColliShop. Tijdens de maand januari kun je er profiteren van de zogenaamde "Super Solden". Dit zijn kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% of zelfs meer, op een ruime selectie van artikelen. Leuk is dat je in de webshop van ColliShop een erg uiteenlopend aanbod terugvindt waardoor je altijd wel iets vindt dat jou interesseert. Neem daar nog de kortingen bij en je kunt optimaal profiteren van de koopjesperiode.