Sla nog snel je slag bij MediaMarkt!

Eind juli betekent dat de soldenperiode bijna voorbij is. Elk jaar opnieuw kijken heel wat mensen uit naar de soldenperiode. Tijdens deze periode, die ook wel eens de "koopjesperiode" genoemd wordt, kun je als klant bij heel wat verschillende winkels profiteren van leuke kortingen op heel wat verschillende artikelen. Logisch dus dat heel wat mensen wachten om pas tijdens de soldenperiode bepaalde artikelen te kopen. Vaak zijn dit artikelen die je ergens gezien hebt maar waarvan de prijs nog net iets te hoog ligt. Wel, de soldenperiode is dus het ideale moment om die artikelen te kopen aan een verminderde prijs.

Solden bij MediaMarkt

Net als heel veel andere winkels zijn het momenteel ook volop solden bij MediaMarkt. Deze Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica is immens populair. Vooral het enorm ruime aanbod in combinatie met de lage prijzen maakt van MediaMarkt een zeer populaire winkelketen. Zo vind je er:

  • computer & multimedia
  • telefoon & navigatie
  • televisie & audio
  • foto & video
  • keuken
  • huishoudelektro & verzorging
  • gaming & entertainment
  • accessoires & vrije tijd

Wat kun je kopen tijdens de solden?

Vaak kun je als klant tijdens de soldenperiode door de bomen het bos niet meer zien omdat het aanbod van afgeprijsde producten zo groot is, dat het overzicht bewaren zeer moeilijk is. Uiteraard kun je bijvoorbeeld buiten de soldenperiode een lijstje opmaken waarin je alle artikelen opschrijft die je tijdens de soldenperiode aan een verminderde prijs wil kopen. Zo kun je op de eerste dag van de soldenperiode meteen je slag slaan. Maar ook op het einde van de soldenperiode zijn er bij MediaMarkt echte koopjes te doen.

Televisies

Iets waar je bij MediaMarkt tijdens de soldenperiode echt grote kortingen op krijgt zijn de televisies. Op bepaalde televisies van gekende merken zoals Sony, Samsung, LG en Panasonic krijg je kortingen die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Maar toch is het echt zo! Ook op heel wat bijhorende accessoires voor je televisie krijg je leuke kortingen.

Computers

Met het nieuwe schooljaar dat in september opnieuw van start gaat, is het altijd leuk om over een goede computer te beschikken om je huiswerk en andere schooltaken te maken. Ook als ontspanning is een snelle computer een must. Momenteel kun je bij MediaMarkt verschillende computers van merken zoals Acer, Microsoft, Asus en MSI kopen aan een sterk verminderde prijs. Ook heel wat accessoires zoals powerbanks, bewakingscamera's, printers en software zijn afgeprijsd.

Huishoudelektro

Is je wasmachine onlangs stuk gegaan? Werkt je strijkijzer niet meer zoals het hoort? Neemt je stofzuiger het stof niet meer op? Ben je op zoek naar een airco? Al deze artikelen kun je momenteel kopen bij MediaMarkt aan een sterk verminderde prijs. Maar haast je, want het zijn de laatste dagen van de soldenperiode!