Sluit het jaar af in stijl met de geschenken van Greetz

Het einde van het jaar is in zicht en dan viert zowat iedereen naar jaarlijkse gewoonte Kerstmis en Nieuwjaar samen met vrienden en familie. Op de website van Greetz vind je heel wat leuke zaken terug om het jaar in stijl af te sluiten en om het nieuwe jaar met goede moed te beginnen.

Bestel de mooiste bloemen

Zoals de traditie gebiedt, moet je dan ook op zoek gaan naar leuke geschenken om je partner, je vriend, familielid of nog iemand anders te verrassen. En met welk geschenk kun je iemand beter "in de bloemetjes" zetten dan met een prachtig boeket bloemen? Juist, als je iemand echt wil bedanken omdat die persoon er het voorbije jaar bijvoorbeeld echt altijd voor jou geweest is, dan kun je die persoon een mooi boeket bloemen geven. Erg interessant is het unieke Kerst assortiment van Greetz waar je prachtige boeketten vindt voor Kerst.

Liever iets lekkers?

Maar natuurlijk zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om een leuke verrassing voor iemand te kopen. Heel veel mensen houden van de eindejaarsperiode omdat er dan vaak veel gegeten en gedronken wordt. Denk maar aan de familiefeesten op Kerstavond of Oudejaarsavond waarop je het oude jaar afsluit en het nieuwe jaar begint. Voor mensen die van iets zoets houden kun je via Greetz chocolade of een taart of gebak bestellen. Erg leuk is dat je alles kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld chocolade bestellen met je eigen foto of eigen tekst op of kun je een taart laten maken met je eigen foto of naam op.

Maak je eigen kerstkaarten

Een andere traditie die ondanks de komst van internet nog steeds erg populair is, is het versturen van wenskaarten met Kerstmis en Nieuwjaar. Via zo'n kaartje kun je iemand het beste wensen voor het nieuwe jaar of kun je die persoon een fijne Kerst toewensen. Uiteraard is nog het leuker als je van iemand een gepersonaliseerd kaartje ontvangt. En zo'n kaartje kun je eenvoudig maken via de website van Greetz. Zeker de Kerstkaarten zijn echt een aanrader om eens uit te proberen!

Lekkere wijn en speciale bieren

Naast chocolade kun je bij Greetz ook dranken kopen. Het aanbod van Greetz bestaat uit dranken zoals wijnen, sterke dranken en speciaalbieren. De dranken die je terugvindt in het aanbod van Greetz zijn afkomstig uit landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Chili, Zuid-Afrika, ... Bij de speciaalbieren vind je dan weer gekende merken terug zoals Grolsch, Hertog Jan, Heineken Amstel, Brand, Bavaria, Palm, Duvel, ... Tijdens de hele maand december geeft Greetz jou de kans om te profiteren van een leuke korting van 10% op alle wijnen en speciaalbieren. Gebruik hiervoor de kortingscode KERSTDRANK. Ideaal als cadeau dus!