Snel en eenvoudig eten bestellen dankzij TakeAway!

Weet je niet wat je deze avond wil eten? Heb je geen zin om na een zware werkdag nog boodschappen te doen? Of heb je bezoek en wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Dan is TakeAway.com dé oplossing voor jou!

Maandelijks meer dan 100.000 bestellingen

Als sinds het jaar 2.000, en onder de vleugels van Takeaway.com, is de eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl de marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Na het grote succes in Nederland kwam Takeaway.com ook met een dergelijk initiatief in 10 andere Europese landen waaronder dus ook België.

Snel en eenvoudig

Het grote succes van TakeAway is te danken aan verschillende factoren. Zo vind je er een gigantisch aanbod van de meest bekende bezorgrestaurants in ons land. Uiteraard zorgt TakeAway er ook voor dat ze slagen in de opzet van hun diensten, namelijk eenvoudig online eten bestellen. Aan de hand van vier eenvoudige stappen heb je al je favoriete maaltijd besteld, ook al ben je onderweg, aan het werk of zit je gewoon thuis.

Wil jij ook makkelijk en snel online eten bestellen? Neem dan zeker een kijkje op de website van TakeAway.com of download de mobiele app voor iPhone of Android!

BENL-banner_usp_468x60