Snel en eenvoudig je boodschappen online doen via Carrefour drive

Dat Carrefour één van de grootste retailers van ons land is, hoeft waarschijnlijk niet gezegd. Met meer dan 11.500 medewerkers die tewerk gesteld zijn in maar liefst 748 verschillende winkels zoals de Hypermarkten, de Markets, de Express buurtwinkels, 12 drive en meer dan 60 verschillende ophaalpunten is Carrefour een zeer gekende supermarktketen.

Voor heel veel Belgen is Carrefour de partner van het dagelijkse leven. Heel veel Belgen doen bijna dagelijks hun boodschappen in één van de vele Carrefour winkels waar ze artikelen kopen zoals voeding, huishoudproducten, multimedia, textiel, …

Zo zou Carrefour elk jaar opnieuw meer dan 75% van alle Belgische gezinnen ontvangen door hen een breed assortiment aan producten en diensten aan te bieden aan de juiste prijs.

Bij de Hypermarkten vind je alles

Zoals je al kon lezen bestaat Carrefour uit drie verschillende winkelformaten. De Hypermarkten van Carrefour zijn de grootste winkels van de drie en bieden heel wat verschillende producten tegen zeer lage prijzen. Naast de traditionele producten vind je er bijvoorbeeld ook een enorm aanbod multimedia en heel wat andere producten.

Market en Express winkels

Verder zijn er ook nog de Market winkels van Carrefour. Hier vind je vooral producten die seizoensgebonden zijn en die afkomstig zijn van bij ons. De Express winkels van Carrefour zijn er dan weer om snel even je boodschappen te doen, 7 dagen op 7, ook op feestdagen.

Ontdek nu ook Carrefour Drive

Naast de vele voordelen die Carrefour te bieden heeft, heeft Carrefour nog een ander groot voordeel in petto: Carrefour drive. Sinds kort kun je ook op een snelle en eenvoudige manier je boodschappen online bestellen.

Hoe werkt het?

Surf eerst en vooral naar de website van Carrefour Drive waar je vervolgens de winkel moet selecteren die het dichtst bij jouw woonplaats gevestigd is. Eenmaal je de dichtste winkel gekozen hebt, klik je op “bestellen” en kun je je boodschappen bestellen.

Meteen na het klikken op “bestellen” zie je het volledige assortiment dat Carrefour te bieden heeft, eigenlijk is dit dus vergelijkbaar met het traditionele shoppen in één van de vele Carrefour winkels. Het enige grote verschil is dat je gewoon rustig achter je computer kunt blijven zitten.

Vul vervolgens je winkelmandje met alle producten en artikelen die je nodig hebt. Aan de rechterkant van de website zie je meteen de totale kostprijs van je bestelling staan en zie je ook hoeveel bonuspunten je verdient met jouw bestelling. Klik nadien op “bestellen” om je bestelling te betalen.