Stijlvol online shoppen bij Peter Hahn

Ongeveer 50 jaar geleden, in 1964 om precies te zijn, werd Peter Hahn & Co opgericht in het Duitse Winterbach. De man achter het bedrijf, Peter Hahn, had namelijk een gat in de markt gevonden met het creëren van producten gemaakt van lamawol. Hierdoor kon hij vervolgens zijn eigen bedrijf opstarten.

  1. Vandaag staat het merk Peter Hahn bekend als één van de grote modespelers via catalogus en internet wanneer het gaat om exclusieve merken en stofkwaliteiten.
  2. Met ongeveer 900 werknemers en vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken en Finland is Peter Hahn een vaste waarde geworden.

Strenge controle van de kwaliteit

Het zijn vooral de strenge controles die ervoor zorgen dat Peter Hahn steeds de beste kwaliteit kan garanderen van exclusieve natuurkwaliteiten zoals katoen, wol, kasjmier en zijde. Ook de pasvorm van alle kledingstukken wordt nauwlettend opgevolgd.

Net als in de vele winkels vind je ook in de webshop van Peter Hahn topmerken terug zoals Escada, Laurèl, Brax, Bogner, ... In totaal vind je er meer dan 250 verschillende merken, alsook eigen Peter Hahn merken.

Alle collecties van Peter Hahn zijn zowel online als in de catalogi te bestellen. Uiteraard kun je ook steeds een bezoekje brengen aan één van de 20 winkels in Duitsland of Zwitserland.

Via deze link ontdek je meteen alle huidige acties en promoties die lopen bij Peter Hahn. Bekijk ze zeker en bespaar op je online aankopen bij Peter Hahn!