Surface Pro van Microsoft: ultra-licht en veelzijdig

Als je op zoek bent naar een toestel dat de mogelijkheden aanbiedt van een laptop en het gemak van een tablet, dan is de Surface Pro van Microsoft zeker en vast iets voor jou. De Surface Pro van Microsoft is eigenlijk de ultieme laptop met oneindig veel mogelijkheden. Wat de Surface Pro van Microsoft echt uniek maakt is dat hij de veelzijdigheid van een studio en een tablet in één bezit.

Kies zelf jouw modus

Zoals je al kon lezen is de Surface Pro van Microsoft een combinatie van een laptop en een tablet in één handig toestel. Wat bijvoorbeeld erg handig is, is dat je zelf de modus kunt kiezen waarin je wenst te werken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om in laptopmodus te werken door de ingebouwde standaard uit te klappen en zo de Surface Pro Signature Type Cover toe te voegen. Dit is een toetsenbord dat uitzonderlijk responsief en compleet is en bovendien uitgevoerd is in luxueuze Alcantara materiaal.

Heb je veel teken- of schrijfwerk? Dan kan het handig zijn om de Surface Pro in studiomodus te plaatsen. Dit doe je door de kickstand te verlangen en zo het scherm in een ideale hoek te plaatsen om te schrijven of te tekenen. Erg leuk om hierbij te gebruiken is de nieuwe Surface Pen die hier perfect bij aansluit.

De derde modus is de tabletmodus. Als je de kickstand volledig sluit en de Surface Pro Signature Type Cover toevouwt of verwijdert, dan vorm je de Surface Pro om tot een handige, krachtige, stand-alone Intel-tablet.

Enorm krachtige laptop

De Surface Pro van Microsoft is dus niet alleen een tablet, maar het is tegelijk ook een laptop als je de modus aanpast. En dat de Surface Pro een krachtige laptop is, is eigenlijk een understatement. Met de Surface Pro geniet je niet alleen van een soepele en efficiënte workflow, maar onderweg blijf je ook erg productief. Ondanks het feit dat de Surface Pro erg slank en licht aanvoelt, ondersteunt deze krachtpatser wel alle desktop-apps en alle favoriete creatieve tools, met gemak.

Volledig personaliseerbaar

Naast de verschillende modi waarnaar je de Surface Pro kunt aanpassen en het feit dat het een erg krachtige laptop is, is er nog een derde leuke troef. Zo kun je de Surface Pro volledig zelf aanpassen zodat dit het toestel wordt dat perfect bij jou past. Kies bijvoorbeeld zelf de kleur van jouw nieuwe Surface Pro Signature Type Cover en van de bijhorende Surface Pen. Met de Surface Pen kun je bijvoorbeeld op het scherm van je Surface Pro schrijven en je kunt deze pen ook kantelen voor schaduwcorrectie. Ook zelf te kiezen zijn de interne mogelijkheden van de Surface Pro. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen hoeveel geheugen je nodig hebt en welke processor je wenst.

Surface Pro bundel vanaf €649

Als je echt helemaal overtuigd bent van het design en van de capaciteiten van de Microsoft Surface Pro, dan kun je tijdelijk een Surface Pro bundel bestellen via de website van Microsoft vanaf €649.