Tip: dit kun je doen met je leuke foto's

Mooie momenten moet je voor altijd koesteren. En op welke manier kun je zo'n unieke momenten beter koesteren dan ze vast te leggen aan de hand van een foto? Een foto zorgt ervoor dat de herinnering nooit vervaagt en dat je altijd snel even naar het beeld kunt kijken om zo het moment in kwestie opnieuw te beleven. Maar bij heel wat mensen belanden foto's na verloop van tijd jammer genoeg in de kast, op zolder of uiteindelijk zelfs in de prullenmand.

Breng je foto's tot leven

Dankzij de verschillende mogelijkheden die Albelli aanbiedt, kun je je foto's gebruiken voor heel wat leuke doeleinden. Wij zochten op de website van Albelli de leukste creaties uit waardoor je foto's en dus ook je herinneringen op een originele manier bewaard blijven en je foto's de plek krijgen die ze verdienen:

Fotoboek

Dit is waarschijnlijk één van de meest gekende oplossingen. Via de website van Albelli kun je op een snelle en super eenvoudige manier een prachtig fotoboek samenstellen waarin je je mooiste momenten verzameld in één prachtig boek. Erg leuk is om bijvoorbeeld alle foto's van je zomerreis te bundelen in één boek. Zo heb je voor alle unieke momenten een leuk boek waar je gezellig in kunt bladeren.

Kalenders

Heb je liever praktisch dat je echt altijd kunt gebruiken? Dan is een fotokalender echt iets voor jou. Albelli maakt het mogelijk om een prachtige fotokalender te maken met een verzameling van de leukste foto's die jij geselecteerd hebt. Ook kun je volledig zelf de indeling en de lay-out van je kalender kiezen.

Agenda

Een erg leuk cadeau voor iemand is een gepersonaliseerde foto-agenda. Via de website van Albelli kun je de agenda volledig zelf personaliseren en er dus volledig laten uitzien zoals jij dat wil. Je kiest zelf welke foto's je gebruikt en welke lay-out je aan de agenda geeft. Een leuk detail is dat je zelf al evenementen en verjaardagen in de ongebruikte agenda kunt aanduiden!

Gepersonaliseerde tas

Een mok met daarop een leuke foto van jezelf of van iemand of iets anders. Dit kan voor jezelf of voor iemand anders een erg leuk cadeau zijn waarmee je dag sowieso op een positieve manier begint. Alle mokken van wit keramiek kun je via de website van Albelli volledig zelf personaliseren met een foto naar jou gericht als je de mok vast hebt. Bovendien zijn alle mokken geschikt voor in de vaatwassen en de magnetron.

Cadeaubon

Weet je echt niet welk cadeau je aan iemand moet geven? Dan is een cadeaubon van Albelli een uitstekend alternatief. Een cadeaubon is niet alleen het perfecte last-minute cadeau, maar je krijgt hem ook gewoon binnen een paar minuten in je inbox. Alle cadeaubonnen van Albelli zijn een volledig jaar geldig en kosten €15, €25 of €50.