Tip: dit zijn de cadeautjes die dit jaar onder jouw Kerstboom moeten liggen

Nadat Sinterklaas de (brave) kinderen verwend heeft met leuke geschenken die de Heilige Man terug vond op de vele brieven en lijstjes die hij ontvangen heeft, is nu het moment aangebroken dat de Kerstman samen met zijn rendieren op ronde gaat om de leukste pakjes en cadeautjes uit te delen om zo van de Kerstperiode en de Eindejaarsperiode de leukste periode van het jaar te maken. Staat jouw Kerstboom al klaar maar liggen er nog geen pakjes onder? Wel, dan geven wij alvast enkele leuke tips voor cadeautjes die dit jaar zeker en vast een plaats verdienen onder jouw Kerstboom.

Elektronica doet het altijd goed

Iets wat al langer dan vandaag een erg leuk geschenk is om te krijgen is elektronica. Uiteraard geen wasmachine of een kookfornuis, maar wel elektronica zoals bijvoorbeeld een gameconsole, een camera, een smartphone, een smartwatch, een E-reader, ... Dit zijn allemaal artikelen die je misschien zelf niet zou kopen, ook al kun je ze eigenlijk wel erg goed gebruiken. Eenmaal je ze pas echt begint te gebruiken besef je wat je tot dan toe gemist hebt. Het ideale cadeau dus! En waar koop je beter elektronica-artikelen dan in de gekende winkel MediaMarkt? Via de webshop kun je eenvoudig je geschenken bestellen en ze laten leveren waar en wanneer jij dat wenst.

Tijdens de Kerstperiode en de Eindejaarsperiode kun je bij MediaMarkt profiteren van de MediaMarkt deals. Ontdek de MediaMarkt deals hier.

Krijg een exclusief cadeau bij Desigual

Tijdens de Kerstperiode kun je bij Desigual gebruik maken van de handige cadeaugids. Op die manier kun je eenvoudig inspiratie opdoen om op zoek te gaan naar het ideale cadeau voor haar, voor hem, voor de kinderen of voor thuis. Leuk is dat je bij elke aankoop van meer dan 119 euro een exclusief cadeau gratis ontvangt. Ook wordt je bestelling die je online plaatst via de webshop van Desigual volledig gratis verzonden naar jouw thuisadres. De exclusieve cadeaugids van Desigual kun je hier bekijken.

Kleding of schoenen van RoseGal

RoseGal is een webshop die oorspronkelijk opgericht werd door enkele vrienden. Nu is het een erg populaire webshop waar je online kleding kunt kopen voor mannen en vrouwen. Je vindt er de laatste nieuwe kledingartikelen zoals bijvoorbeeld t-shirts, lingerie, sweaters, ... Maar je vindt er ook een uitgebreid aanbod van schoenen, tassen, juwelen en accessoires. Ook kun je er heel wat verschillende schoonheidsproducten kopen. Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen op de Sale pagina van RoseGal!

Cadeaubon ICI PARIS XL

Een geschenk waar je heel wat vrouwen (en misschien ook wel mannen) een plezier mee kunt doen, is met een cadeaubon van ICI PARIS XL. Via de website van ICI PARIS XL kun je eenvoudig een cadeaubon kopen die je vervolgens als cadeau kunt geven aan iemand als bijvoorbeeld Kerstcadeau. Je bepaalt zelf het bedrag en dus ook hoeveel je aan iemand geeft, het startbedrag van een cadeaubon bedraagt 5 euro. De bon zelf is één jaar geldig en kan zelfs in verschillende keren gebruikt worden, zowel online als in de winkel.

Een cadeau dat je beleeft: Bongo

Als je iemand echt wil verrassen en je wil zeker zijn dat die persoon je cadeau leuk zal vinden, dan is een Bongo cadeaubon echt een uitstekend idee. Op de website van Bongo vind je cadeaubonnen voor iedereen (haar, hem, koppels, ...), bovendien vind je ze ook in verschillende categorieën zoals overnachtingen, citytrips, wellness, eten en drinken, ... Heb je echt helemaal geen inspiratie? Bekijk dan zeker eens de cadeau ideeën en tips die je terugvindt op de website van Bongo.

Een goed boek wil iedereen krijgen

Ondanks de komst van het internet en de komst van E-readers doen gewone, traditionele boeken het nog steeds erg goed. Heel veel mensen houden er nog steeds van om een papieren boek te lezen, vanwege het gevoel en natuurlijk ook omdat het een erg goed boek kan zijn. De website om snel en eenvoudig online boeken te kopen is de website eci.be. Je vindt er een aanbod van meer dan 730.000 verschillende titels en als lid krijg je tot wel 20% korting op je bestelling. Bovendien krijg je jouw bestelling al gratis thuis geleverd vanaf €19,95.