Tip: interessante webshops voor tijdens de soldenperiode

Yes, we zijn alweer juli en dit betekent maar één ding: soldenperiode! Heel wat mensen kijken al maandenlang uit naar de periode waarin je elk jaar opnieuw bij heel wat winkels kunt genieten van straffe kortingen en ongeziene promoties. En geef toe, wat is er leuker dan dingen zoals kleding en elektronica kopen aan een verminderde prijs? Wel, wij gingen alvast op zoek naar de meest interessante webshops waar je tijdens de soldenperiode ongelofelijke koopjes kunt doen.

Media Markt

Je hebt de reclame van Media Markt misschien al gehoord op de radio of gezien op televisie: de gekste solden. Wel, het zijn ook echt de gekste solden. Bij Media Markt kun je alles kopen rond computer & multimedia, telefoon & navigatie, televisie & audio, foto & video, huishouden & verzorging en nog zoveel meer! En het leuke is dat je nog tot eind juli grote kortingen krijgt op heel wat verschillende artikelen. Zo kun je er computer kopen met kortingen tot wel €300, producten van Apple met kortingen tot wel €200, wasmachines met ongeziene kortingen, ... Ontdek snel alle andere kortingen!

Zalando

Inderdaad, ook bij Zalando is het opnieuw soldenperiode. Nog tot en met 31 juli kun je er profiteren van kortingen tot wel 60% of zelfs meer! Dankzij de zomersolden kun je er dus de hipste kleding kopen tegen de meest coole prijzen. Kleding, schoenen, sport, accessoires en luxe. Alles vind je terug op de aparte "solden" pagina op de website van Zalando. Het enige wat je moet doen is snel zijn, wat de kortingen zijn geldig tot en met 31 juli of zolang de voorraad strekt!

ColliShop

Een van de meest populaire webshops van het moment is die van ColliShop. Vooral omdat je er ongeveer alles vindt, houden heel veel mensen er van om online te shoppen bij ColliShop. Wonen & slapen, terras & tuin, koken & tafelen, elektro, mooi & gezond, huishouden, reizen, speelgoed, gaming & multimedia, ... Op al deze categorieën krijg je tijdens de zomersolden tot wel 60% korting. Bekijk snel alle promoties in de webshop van ColliShop!

de Bijenkorf

In welke webshop vind je topmerken zoals Levi's, Guess, DKNY, Marc O'Polo, Pepe Jeans, Armani en Tommy Hilfiger samen? Juist, in de webshop van de Bijenkorf! Het aanbod van de Bijenkorf is echt ongelofelijk groot. Maar nog groter zijn de kortingen die je er krijgt gedurende de volledige maand juli. Nog tot en met 31 juli kun je er profiteren van kortingen tot wel 70% op duizenden verschillende artikelen.

Asos

De modewebshops doen het tegenwoordig heel erg goed. De webshop van Asos is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire en meest bezochte modewebshops. Asos staat voor "as seen on screen" en dit betekent dat je er heel wat kleding vindt die je ooit al eens gezien hebt bij een bekend persoon zoals Rihanna, Drake, Kim Kardashian, Taylor Swift, Beyoncé, ... En het leuke is dat je dezelfde kleding als deze supersterren kunt kopen, maar dan wel aan een veel lagere prijs! Zeker nu tijdens de soldenperiode zijn de kortingen die Asos je geeft echt ongelofelijk. Zo lopen ze op tot wel 70% of zelfs meer!