Tip: zo geef je het ideale geschenk aan iemand

Iemand verrassen is voor veel mensen een zeer leuk moment. Niet alleen voor de persoon die het geschenk of het cadeau overhandigd krijgt, maar vaak ook voor de persoon die de verrassing geregeld heeft en iemand dus kan verrassen. Wanneer je je verrassing vertelt of aan die persoon geeft, zie je hoe blij en gelukkig die persoon is met jouw verrassing. De glimlach op het gezicht van de persoon waaraan je de verrassing gegeven hebt, betekent dat je opzet geslaagd is en je die persoon dus succesvol verrast hebt.

Geschenk is afhankelijk van de gelegenheid

Maar een leuke en originele verrassing vinden is niet altijd eenvoudig. Vaak hebben veel mensen niet voldoende inspiratie om een geschikt cadeau te vinden. Vaak is het soort cadeau dat je geeft ook afhankelijk van de gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld een cadeau geven voor een trouw, een verjaardag, een geboorte, een communie, … Een cadeau voor een trouw zal dus niet hetzelfde zijn als wanneer je een geschenk geeft om de geboorte van een kind te vieren.

Maar ook van de persoon

Naast de gelegenheid of het evenement dat de aanleiding is om een cadeau te geven, moet je bij het kopen/geven van een geschenk ook rekening houden met de ontvanger van het geschenk. Sommige personen vinden het enorm leuk om een grappig en soms zelfs een gewaagd geschenk te krijgen. Anderen houden het dan weer liever deftig en nog andere personen ontvangen helemaal niet graag geschenken om de simpele reden dat ze ofwel niet van verrassingen houden of dat ze niet graag in de schijnwerpers staan.

Enkele tips voor het ideale geschenk

Omdat het geven van een geschenk niet altijd eenvoudig is, gingen wij alvast op zoek naar enkele mogelijke geschenken waarmee je ongetwijfeld punten zal scoren bij de persoon die je geschenk in ontvangst mag nemen.

Tickets voor een pretpark

Deze tip geldt zeker en vast voor jongere personen. Tickets voor een pretpark zijn zeker tijdens de zomerperiode een zeer leuk geschenk. Bovendien kan de ontvanger samen met zijn of haar vrienden genieten van dit geschenk. Je kan bijvoorbeeld tickets kopen voor Bellewaerde, Walibi, Plopsa, Disneyland, Aqualibi, Boudewijn Seapark, Aquatopia, …

Een waardebon

Wanneer je niet echt goed weet wat de persoon waaraan je je geschenk zal geven wil krijgen, kan je kiezen voor een waardebon. Hiermee kan de persoon dan vervolgens zelf kiezen wat hij of zij er mee koopt. Een voorbeeld van een waardebon kan bijvoorbeeld een waardebon zijn voor ICI PARIS XL, Media Markt, Zalando, Coolblue, …

Bongobon of Vivabox

Als je zeker weet dat hij of zij houdt van arrangementen, dan kan een Bongobon of een Vivabox wel eens het ideale cadeau zijn om te geven. Op de website van Bongo kun je heel wat verschillende Bongobonnen bestellen. Een ontbijt, een verblijf, een activiteit, … Ook op de website van Vivabox vind je heel wat verschillende mogelijkheden van arrangementen waarmee je iemand kunt verrassen.

P.S.: Check zeker ook eens alle verschillende webshops op TagCity en je zal er ongetwijfeld wel een idee opdoen voor een geschenk of cadeau!