Tip: zo shop je goedkoper bij MediaMarkt!

MediaMarkt is ongetwijfeld één van de meest gekende winkels van het moment.

  • Heel veel mensen gaan bij MediaMarkt shoppen als ze bijvoorbeeld elektronica nodig hebben zoals bijvoorbeeld een televisie, een smartphone, een camera...
  • Maar net door het enorm groot aanbod is MediaMarkt echt wel dé winkel bij uitstek waar je ook artikelen zoals wasmachines, koelkasten, computers en nog zoveel meer kunt kopen.
  • Een groot voordeel van MediaMarkt is dat ze ook een prachtige webshop hebben waar je, net zoals in de vele winkels, een uitgebreid aanbod terugvindt van artikelen gaande van computer en multimedia tot telefoon en navigatie en van televisie en audio tot inbouw en groot elektro.

Hoe shop je goedkoper bij MediaMarkt?

Dat MediaMarkt en bij uitbreiding de webshop van MediaMarkt dé ideale plek is om jouw elektronica en andere artikelen aan te kopen, is ondertussen wel duidelijk. Maar nog leuker zou zijn als je zeker bent dat je altijd aan de goedkoopste prijs online shopt in de webshop van MediaMarkt. Daarom gingen wij op zoek naar manieren hoe je goedkoper online kunt shoppen bij MediaMarkt. We verzamelden alvast deze handige tips voor jou!

Check de promo's van MediaMarkt

Iets wat ons meteen opvalt als we de homepagina van MediaMarkt bekijken is de knop "promo" die bovenaan de pagina staat. Als je hier op klikt kom je terecht op de pagina waar je een handig overzicht te zien krijgt van alle huidige promo's. Bij MediaMarkt zijn er namelijk elke week een hele boel nieuwe promo's waar je gedurende één week (van maandag tot en met zondag) van kunt profiteren. Dankzij het handig overzicht op deze pagina van alle actuele deals mis je dan ook geen enkele aanbieding!

Profiteer van cashback acties

Een cashback actie is een promotie waarbij je gedurende een bepaalde periode een groot deel van jouw aankoopbedrag terugbetaald krijgt, als je een product of artikel aankoopt dat in aanmerking komt voor die actie. De meeste cashback acties staan vermeld op de promo pagina van MediaMarkt die je hier terugvindt. Maar verspreid over de website vind je vaak nog andere cashback acties waarbij je toch vaak een mooi bedrag kunt besparen. Onderaan de homepagina vind je trouwens nog een snelkoppeling die je meteen doorstuurt naar alle huidige cashbacks.

Bekijk de blog van MediaMarkt

Net als op onze website TagCity vind je ook op de website van MediaMarkt een blog. Je kunt er heel wat leuke artikels lezen maar wat vooral handig is, is dat je er ook regelmatig kunt deelnemen aan winacties waarbij je je prachtige prijzen kunt winnen en bovendien vind je er ook vaak acties of promoties die tijdelijk geldig zijn. De blog van MediaMarkt vind je helemaal onderaan de homepagina.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Alweer een nieuwsbrief horen we jou denken. Maar de nieuwsbrief van MediaMarkt is het inschrijven echt wel waard. Elke week ontvang je de nieuwste deals van MediaMarkt automatisch in jouw mailbox nadat je bent ingeschreven. Ook wij hebben ons ingeschreven, en geloof ons, sommige deals leken wel te mooi om waar te zijn.

BTW Weg Ermee: 21% korting

Een actie waar niet alleen wij, maar ongeveer iedereen jaarlijks naar uitkijkt is de actie BTW Weg Ermee van MediaMarkt. Een keer per jaar krijg je dan bij MediaMarkt een korting van 21%, omdat je tijdens die actie geen btw hoeft te betalen. Vaak verschillen de voorwaarden wel van de actie, maar het blijft sowieso één van de topacties die MediaMarkt organiseert. Zeker als je van plan bent om een grote aankoop te doen zoals bijvoorbeeld een wasmachine of een televisie, dan loont het de moeite om te wachten tot de BTW Weg Ermee-actie van start gaat.

Lid worden van MediaMarkt Club

Ben jij al lid van de MediaMarkt Club? Neen, hm, dan moet je dat misschien toch eens overwegen. Zeker als je regelmatig iets koopt bij MediaMarkt, dan zal je al snel beseffen welke voordelen dit lidmaatschap met zich meebrengt. Zo ontvang je exclusieve aanbiedingen, krijg je een extra lange omruilgarantie, krijg je een digitaal kasticket, ... Kortom, veel voordelen voor weinig moeite!