Valentijn komt eraan: met wat verras jij jouw geliefde?

Elk jaar opnieuw vieren bijna alle koppels Valentijn op 14 februari. Op die dag willen koppels hun liefde voor elkaar extra in de kijker zetten door elkaar te verwennen. De meeste koppels doen dit door elkaar te verrassen met een leuk geschenk. Dit kan bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen zijn, maar dat kan even goed een leuk kaartje zijn waarin je beschrijft hoeveel je van die persoon houdt. Iedereen kiest zelf wat hij of zij aan zijn of haar partner wil geven, en dat is net het leuke aan Valentijn: iedereen verrast zijn of haar partner of z'n eigen manier, maar toont wel hoeveel hij of zij van die persoon houdt. Maar voor veel mensen is het vaak een erg moeilijke zoektocht om het ideale geschenk te vinden om je geliefde te verrassen. Voor jou ook? Niet getreurd, wij maakten hieronder alvast een handig lijstje van de ideale Valentijnsgeschenken waarmee je ongetwijfeld punten zal scoren op Valentijn:

Parfum van ICI PARIS XL

Welke vrouw houdt nu niet van parfum? Elke vrouw wil er steeds zo goed mogelijk uitzien en met parfum maak je het pas echt helemaal af. De webshop van ICI PARIS XL is dan ook de ideale plek om er parfum te kopen voor jouw geliefde. Je vindt er ongelofelijk veel verschillende merken en speciaal voor Valentijn geeft ICI PARIS XL jou de kans om te profiteren van unieke voordelen. Zo ontvang je gratis staaltjes bij jouw bestelling en kun je jouw bestelling gratis laten verpakken door één van de medewerkers. Plaats je jouw bestelling online, dan krijg je deze volledig gratis geleverd!

Een romantisch weekendje weg

Wie op zoek is naar een origineel cadeau, kan bij Bongo terecht. Op de website van de populaire cadeaubon vind je heel wat verschillende (meer dan 15.000!) manieren om aan jouw partner te tonen hoe graag je hem of haar wel ziet. De verschillende cadeaubonnen geven jou de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg, gastronomisch genieten, samen ontspannen of op avontuur, een Valentijn vol belevenissen, ...

Een boeket bloemen "does the trick"

Als er één dag geschikt is om een prachtig boeket bloemen te geven, dan is het toch wel Valentijn. Om je geliefde te tonen hoe graag je haar wel ziet, dan kun je haar op Valentijn zelf heerlijk verrassen door ze een bijvoorbeeld een boeket rozen cadeau te doen. Op de website van Euroflorist kun je een boeket bloemen bestellen dat nauw aansluit bij de gelegenheid waarvoor je de bloemen geeft. Zo kun je er boeketten bestellen binnen de categorie "liefde & romantiek".

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Als je pas echt origineel uit de hoek wil komen en haar wil verrassen met een enorm attent cadeau, dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om jouw geliefde een volledig gepersonaliseerd geschenk te geven. Denk bijvoorbeeld aan een koffietas met een daarop een foto van jullie samen, een prachtige foto die je ergens kunt hangen, een grote knuffelbeer met persoonlijke bedrukking, ... Al deze zaken lijken enorm ingewikkeld om zelf te maken, maar via de website van YourSurprise kun je ongelofelijk veel geschenken volledig personaliseren.