Vanaf nu vind je in één klik de de beste luier aanbiedingen

Als je weet dat een kind op een volledige dag tussen de 8 en de 10 luiers draagt, wat op jaarbasis uitkomt op een duizelingwekkend cijfer van ongeveer 3.280 luiers, dan weet je ook dat de aankoop van luiers een grote hap uit het budget kan zijn als je de rekensom snel maakt. Daarom gaan heel veel mensen vaak op zoek naar de beste aanbiedingen om zo de luiers aan de goedkoopste prijs aan te kopen. Maar door de komst van het internet zijn er heel veel verschillende websites waar je eenvoudig online luiers kan bestellen. Als je goed uitkijkt, dan kan je al snel 10 tot 25 cent besparen, zeker als je een beroep doet op Luiergids.

Wie zoekt die vindt!

Iedereen met een kindje in het gezin is waarschijnlijk wel vertrouwd met de zoektocht naar de favoriete luiers aan de beste prijs. Vaak is dit dan in een winkel maar tegenwoordig worden luiers steeds vaker online aangekocht in één van de verschillende webshops. Maar net zoals in een fysieke winkel is ook het aanbod online enorm groot, waardoor je vaak al aan een ware zoektocht moet beginnen om zo de beste aanbieding terug te vinden. Dankzij Luiergids kan je in slechts enkele muisklikken de beste aanbieding vinden, waardoor je bijvoorbeeld Pampers of een ander gekend merk van luiers aan de beste prijs kan aankopen. Op Luiergids worden alle luier aanbiedingen van verschillende webshops, supermarkten en andere aanbieders verzameld en met elkaar vergeleken. Op die manier vermijd je niet alleen de stress van het zoeken naar de beste prijzen, maar bespaar je ook gewoon bij de aankoop van luiers.

Hoe werkt het?

Erg leuk aan Luiergids is dat het een erg eenvoudige en zeer overzichtelijke website is. Zo kies je eerst en vooral de maat of het merk van de luiers die jij wil kopen. Meteen krijg je al alle mogelijke luiers en de bijhorende prijzen te zien voor de zoekopdracht die jij gaf. De zoekresultaten worden in een handige tabel getoond, waarbij de goedkoopste luiers per stuk steeds bovenaan staan. Zo weet je meteen waar jij jouw luiers aan de laagste prijs kan kopen. Wanneer je op "bekijken" klikt, dan stuurt Luiergids jou automatisch door naar de betreffende webshop.

Waarom kiezen voor Luiergids?

Bij het zoeken naar de goedkoopste luiers heeft Luiergids enkele leuke troeven. Zo is er uiteraard het feit dat je dankzij Luiergids op een snelle en eenvoudige manier de goedkoopste luiers terugvindt, zonder dat je hiervoor uren hoeft te zoeken. Daarnaast worden de prijzen van verschillende gekende aanbieders zoals Albert Heijn, Bol.com, Kruidvat, Drogisterij.net, ... met elkaar vergeleken. Als je echt geen enkele luier aanbieding wil missen, dan kan je jou ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Luiergids, waardoor je steeds de nieuwste aanbiedingen en de beste promoties automatisch in jouw mailbox ontvangt.